Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lana Del Rey a dezvăluit artwork-ul noului single "West Coast"

Lana Del Rey începe promovarea noului album "Ultraviolence" prin dezvăluirea artwork-ului piesei "West Coast". Melodia va fi primul single oficial extras de pe cel de-al doilea disc din cariera artistei.

Lana Del Rey

Deși multe dintre informațiile legate de muzica Lanei Del Rey apar pe internet fără a exista o comunicare oficială, din când în când mai sunt dezvăluite și detalii direct de la sursă. Piesa "West Coast", ce a circulat o vreme pe internet, a fost confirmată ca single oficial chiar de către artistă. Momentan nu se știe încă data lansării, însă melodia și cel mai probabil chiar și videoclipul vor fi disponibile în curând. Lana Del Rey a postat recent pe Twitter cover artwork-ul noului single, împreună cu versurile: "Down on the West Coast, they got a sayin'..."

Lana Del Rey - ”West Coast” (cover artwork)

Lana Del Rey - ”West Coast” (cover artwork)

Noul album "Ultraviolence" nu are încă o dată oficială de lansare. În februarie, artista sugera că materialul va apărea pe piață pe 1 mai, informația nefiind însă confirmată ulterior. Cert este că o campanie de promovare a discului se află în plină desfășurare. Panouri publicitare imense au fost montate în  Brooklyn, New York, anunțând că așteptarea fanilor se va încheia în curând.

Lana Del Rey - ”Ultraviolence” (panou publicitar)

Lana Del Rey - ”Ultraviolence” (panou publicitar)

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, "A Clockwork Orange". Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un "sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta".

"Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui", a declarat Lana Del Rey.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Lana Del Rey - "Once Upon A Dream" (Soundtrack "Maleficent")

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt - "Postcards" - VIDEOCLIP

James Blunt trimite fanilor "Postcards" din vacanță. Cu o cămașă hawaiană, în spiritul sound-ului noului single, și cu o bască...

Închide