Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Kyla La Grange - "The Knife" - VIDEOCLIP

Kyla La Grange continuă promovarea celui de-al doilea album de studio, ”Cut Your Teeth”, prin lansarea unui nou videoclip. "The Knife" absoarbe aceleași influențe electro ca și piesa ce dă titlul discului, rezultând un ”pop spartan ce îmbină sunete organice".

Publicat

pe

Kyla La Grange - "The Knife" (secvență videoclip)
Kyla La Grange - "The Knife" (secvență videoclip)

Kyla La Grange folosește muzica pentru defulare. Nu este primul artist care a făcut asta și nu va fi nici ultimul. Interesant, însă, este modul în care reușește să fie seducătoare, caldă, vulnerabilă, dramatică și sarcastică simultan. Personalitatea sa transpare mereu în piesele pe care le compune, ascultătorii reușind astfel să-i distingă sound-ul indiferent cât de aglomerată ar fi nișa indie.

Kyla este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Într-un timp relativ scurt de la terminarea studiilor și mutarea în Londra, artista de 28 de ani născută în Watford își lansează în 2011 primul single din carieră, ”Been Better”, acesta fiind urmat în 2012 de albumul de debut, ”Ashes”. Solistă și compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University și totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneț și mai strălucitor. Albumul ”Cut Your Teeth” marchează trecerea de la influențe goth-pop, folk și pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil și emoțional. Pentru producția celui de-al doilea album, Kyla a ales să colaboreze cu producătorul și DJ-ul britanic James Jacob (”Jakwob”), cunoscut mai ales pentru remixurile sale ale unor piese interpretate de Katie Melua, Lily Allen sau Lana Del Rey, printre mulți alții.

Pe 15 mai, Kyla La Grange va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în clubul The Silver Church. Biletele la concert au prețul unic de 65 lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Kyla La Grange - "The Knife"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 15 mai 2014

Kyla La Grange

Loc
The Silver Church

Trending