Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Katy Perry a dezvăluit un teaser al noului videoclip "Birthday"

Katy Perry apelează din nou la umor pentru a capta atenția fanilor. În teaser-ul noului videoclip "Birthday", artista intră în pielea celor mai proști animatori din industria petrecerilor organizate pentru zile de naștere. Clovnul bețiv, prințesa simandicoasă, dresorul de animale cu un puternic accent country sunt doar câteva exemple de personaje hilare interpretate cu fler de Katy Perry.
Katy Perry -

Katy Perry - "Birthday" (secvență videoclip)

Katy Perry consideră că "Birthday" are potențialul unei piese pe care Mariah Carey ar include-o pe albumul său de debut. Criticii de profil, în susținerea acestei afirmații, au apreciat sound-ul melodiei, trecând cu vederea metaforele cu tentă sexuală. Stephen Thomas Erlewine de la AllMusic a fost mai mult decât generos în review-ul său, găsind în compoziția single-ului "Birthday"o explozie glorioasă a sound-ului retro-disco". Melodia, în opinia sa, este cea mai sexy de pe noul album "Prism".

Marah Eakin de la The A.V. Club a fost ceva mai temperată în aprecieri, considerând că piesa are o abordare interesantă, transmițând bună-dispoziție. Refrenul este punctul forte, fiind la fel de ușor de fredonat precum "Step In The Name Of Love" a lui R. Kelly.

Noul videoclip "Birthday", ce va fi lansat în curând, este promovat printr-un teaser de aproape 2 minute în care artista intră în pielea unor personaje hilare. Ca și în cazul videoclipului "Last Friday Night", Katy Perry reușește să interpreteze foarte bine persoane din diferite tipologii, indiferent cât de schimonosite ar fi.

"Prism", ce include single-ul "Birthday", este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și a fost lansat în octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților.

Katy Perry - World's Worst Birthday Party Entertainers ("Birthday" Teaser)

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
London Grammar a lansat un nou videoclip - "Sights"

London Grammar continuă promovarea albumului "If You Wait" prin lansarea unui nou videoclip. Single-ul "Sights" este cel de-al 7-lea extras...

Închide