Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Katy Perry - "Birthday" - LYRIC VIDEO

Katy Perry a lansat un lyric video colorat pentru noul single "Birthday". Piesa este extrasă de pe albumul "Prism" și a fost compusă de Katy Perry împreună cu Bonnie McKee, Cirkut, Dr. Luke și Max Martin.
Katy Perry - ”Birthday” (secvență lyric video)

Katy Perry - ”Birthday” (secvență lyric video)

Katy Perry consideră că "Birthday" are potențialul unei piese pe care Mariah Carey ar include-o pe albumul său de debut. Criticii de profil, în susținerea acestei afirmații, au apreciat sound-ul melodiei, trecând cu vederea metaforele cu tentă sexuală. Stephen Thomas Erlewine de la AllMusic a fost mai mult decât generos în review-ul său, găsind în compoziția single-ului "Birthday" "o explozie glorioasă a sound-ului retro-disco". Melodia, în opinia sa, este cea mai sexy de pe noul album "Prism".

Marah Eakin de la The A.V. Club a fost ceva mai temperată în aprecieri, considerând că piesa are o abordare interesantă, transmițând bună-dispoziție. Refrenul este punctul forte, fiind la fel de ușor de fredonat precum "Step In The Name Of Love" a lui R. Kelly.

"Birthday" este promovat printr-un lyric video jovial, în stilul caracteristic al lui Katy Perry. Versurile piesei sunt ilustrate pe diverse sortimente de prăjituri și torturi, în ton cu ritmul energic al melodiei. La final ne este prezentat și bucătarul, nimeni altul decât Katy Perry. Pentru acest clip, artista a colaborat cu regizorul Aya Tanimura.

"Prism", ce include single-ul "Birthday", este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și a fost lansat în octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților.

Katy Perry - "Birthday" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Katy Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queens Of The Stone Age a lansat "Smooth Sailing" - VIDEOCLIP

Queens Of The Stone Age a dezvăluit videoclipul noului single, "Smooth Sailing". Piesa este extrasă de pe albumul "...Like Clockwork",...

Închide