Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry - "Birthday" - LYRIC VIDEO

Katy Perry a lansat un lyric video colorat pentru noul single "Birthday". Piesa este extrasă de pe albumul "Prism" și a fost compusă de Katy Perry împreună cu Bonnie McKee, Cirkut, Dr. Luke și Max Martin.

Publicat

pe

Katy Perry - ”Birthday” (secvență lyric video)
Katy Perry - ”Birthday” (secvență lyric video)

Katy Perry consideră că "Birthday" are potențialul unei piese pe care Mariah Carey ar include-o pe albumul său de debut. Criticii de profil, în susținerea acestei afirmații, au apreciat sound-ul melodiei, trecând cu vederea metaforele cu tentă sexuală. Stephen Thomas Erlewine de la AllMusic a fost mai mult decât generos în review-ul său, găsind în compoziția single-ului "Birthday" "o explozie glorioasă a sound-ului retro-disco". Melodia, în opinia sa, este cea mai sexy de pe noul album "Prism".

Marah Eakin de la The A.V. Club a fost ceva mai temperată în aprecieri, considerând că piesa are o abordare interesantă, transmițând bună-dispoziție. Refrenul este punctul forte, fiind la fel de ușor de fredonat precum "Step In The Name Of Love" a lui R. Kelly.

"Birthday" este promovat printr-un lyric video jovial, în stilul caracteristic al lui Katy Perry. Versurile piesei sunt ilustrate pe diverse sortimente de prăjituri și torturi, în ton cu ritmul energic al melodiei. La final ne este prezentat și bucătarul, nimeni altul decât Katy Perry. Pentru acest clip, artista a colaborat cu regizorul Aya Tanimura.

"Prism", ce include single-ul "Birthday", este cel cel de-al patrulea material discografic al artistei și a fost lansat în octombrie 2013. Acesta include numeroase colaborări cu artiști și producători precum Sia Furler, Max Martin, Dr. Luke, Bonnie McKee și deja celebrul Diplo, care a devenit în ultima perioada preferatul cântăreților.

Katy Perry - "Birthday" (Lyric Video)

Trending