Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Leonard Doroftei apare în noul videoclip JerryCo - "Campion" ft. Alex Vasilache

Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei "Campion", un featuring cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care să spună o poveste reală, rapperul a apelat la ajutorul lui Leonard Doroftei.

JerryCo și Alex Vasilache - ”Campion”

Celebrul campion de box a acceptat provocarea de a participa la filmările noului videoclip JerryCo, declarând că "Piesa este făcută pentru cei care au fost campioni și care își doresc ca alții să ducă marea performanță mai departe decât au facut-o ei".

Videoclipul prezinta ideea de "predare a ștafetei către următoarea generație". În clip apare tânărul boxer Alberto Biro, campion în Portugalia și medaliat în România, iar Doroftei, alias "Moșul", este cel care îl antrenează. Cel din urmă preia ștafeta de la Titi Prosop.

Experiența trăită la filmări i-a făcut o mare placere campionului mondial, mai ales ca nu au existat incidente neplacute. Ca răsplată pentru tot efortul depus în cadrul filmărilor, JerryCo i-a oferit marelui boxer primul cadou aniversar: povestea vieții lui, în cadre și note.

"Am auzit de JerryCo, dar nu îl cunoscusem încă. Este un băiat care își dorește să facă ceva în muzică. Vei vedea în clip o poveste de viață plină de sacrificii, dar depășite de satisfacții. Mă reprezintă! Piesa este făcută pentru cei care știu că viața este o luptă. Tema și povestea sunt senzaționale. V-o spun din suflet", a declarat Leonard Doroftei.

Videoclipul a fost regizat de către iRonic, iar piesa "Campion" este o producție DeMoga Music și este lansată alături de Sprint Music și Cat Music.

JerryCo feat. Alex Vasilache - "Campion" (Videoclip)

Citește mai multe despre JerryCo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a dezvăluit artwork-ul noului single "West Coast"

Lana Del Rey începe promovarea noului album "Ultraviolence" prin dezvăluirea artwork-ului piesei "West Coast". Melodia va fi primul single oficial...

Închide