Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Iyeoka vine în România împreună cu fiica sa, ce o însoțește în turneu

Aflată în turneul de promovare a noului sau album, ”Say Yes”, Iyeoka va susține două concerte în România: pe 12 aprilie în București, la Hard Rock Cafe și pe 13 aprilie la Constanța, în clubul Doors. Artista va veni însoțită de fiica sa, Ugiagbe Lee.
Iyeoka

Iyeoka

Iyeoka, împreună cu trupa ei, The Rock by Funk Tribe, are un traseu ce include Tunisia, Elveția, Germania, Luxemburg, Turcia și România, având 11 concerte în 2 săptămâni. În întreaga călătorie, echipa este însoțită de micuța Ugiagbe Lee, care va împlini 2 ani în iunie, și de bona acesteia.

Chiar dacă Iyeoka a renunțat la o viață liniștită și la meseria de farmacistă pentru a se dedica muzicii și poeziei, artista nu vrea să își neglijeze copilul din cauza programului încărcat, așa că fiica ei este pretutindeni cu ea, luându-și în serios rolul de mamă. De altfel, cerințele artistei pentru catering cuprind în special lucruri foarte potrivite pentru un copil: apă, ceai și fructe.

Iyeoka & The Rock by Funk Tribe - Simply Falling - LIVE 2013

Artista trăiește în conformitate cu valorile în care crede cu tărie, pe care le exprimă în muzica sa. Ea crede în familie, în rădăcini, în dragoste, în bucuria de a trăi și în nevoia de a face ceva pentru semenii săi. O bună parte a carierei sale de până acum a fost dedicată sprijinirii poporului nigerian și continentului african, de unde își trage originea. Ea este una dintre artistele care au înregistrat pentru compilația de coveruri cu scop caritabil ”In The Name Of Love: Africa Celebrates U2”, interpretând ”Desire”.

Iyeoka este o cântăreață puternică ale cărei versuri și talent vocal invocă spiritul artistelor care au inspirit-o – Nina Simone, Lauryn Hill sau Amy Winehouse. Este o povestitoare ale cărei cuvinte dau speranță și vindecă răni. Versurile transformate în cântece devin daruri unice pentru audiență, Iyeoka având o forță incredibilă pe scenă, o capacitate de a transmite emoții și sentimente ieșită din comun.

Prețurile biletelor pentru cele două concerte Iyeoka - 2014:

  • București – 80 de lei (cu loc la masă), 60 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 90 de lei şi 70 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare
  • Constanța – 60 de lei (cu loc la masă), 40 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 60 de lei şi 50 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare

Citește mai multe despre Iyeoka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pharrell Williams, în juriul The Voice USA al sezonului 7

Pharrell Williams îl va înlocui pe CeeLo Green în juriul emisiunii-concurs The Voice USA, fiind primul antrenor confirmat pentru sezonul...

Închide