Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Indila a lansat clipul "Tourner Dans Le Vide" - VIDEOCLIP

Urmărește cel de-al doilea videoclip lansat de Indila: "Tourner Dans Le Vide". "Artista fără trecut" a debutat discografic cu materialul "Mini world" pe 24 februarie 2014.
Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

După un prim clip ce a făcut înconjurul lumii ("Derniere Danse"), Indila revine în atenția publicului cu videoclipul pentru "Tourner Dans Le Vide", cel de-al doilea extras de pe albumul de debut. Discul "Mini world" a fost lansat pe 24 februarie 2014, comercializându-se în prima săptămână în peste 40.000 de exemplare.

Indila (Adila Sedraia) a cucerit și România, primul single fiind intens difuzat de posturile de radio. Aflați mai multe despre "artista fără trecut", cum o numește presa franceză, citind rubrica noastră JOINewArtist. Primul ei videoclip a strâns peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 3 luni de la lansare, peste 42 de milioane până acum. "Tourner Dans Le Vide" are rezonanțe similare hitului ce a consacrat-o. Ambele sunt produse de Skalpovich (DJ Skalp), compozitor și producător francez.

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila a declarat recent într-un dialog virtual cu fanii că simte nevoia să ilustreze emoțiile trăite atunci când cântă. Dorindu-și ca trăirea să fie transmisă la aceeași intensitate și prin imagini, a investit mult timp în producția videoclipului, păstrându-și ambițiile în plan artistic.

Piesa "Tourner Dans Le Vide" vorbește despre vertijurile dragostei. Este povestea a doi oameni care se iubesc, care trăiesc în lumi diferite - în alte clase sociale, despărțiți de convenții sociale. Dincolo de orice obstacol, dragostea găsește mereu o cale să se impună.  Din păcate, finalul este unul tragic. Ea îi face pe cei doi să se răsucească în gol, în neantul iubirii.

Videoclip oficial: Indila - "Tourner Dans Le Vide"

Întrebată recent dacă se gândește să susțină un turneu, Indila a recunoscut că își dorește unul foarte mult, dar că nu se simte încă pregătită. Fiindu-i teamă să nu dezamăgească, artista amână momentul și pregătește cu atenție această etapă.

Citește mai multe despre Indila
RECOMANDARE:Cumpără albumul INDILA - Mini World
Cumpara albumul INDILA - Mini World

Cumpara albumul INDILA - Mini World

"Mini World" este debutul discografic al lui INDILA. Lansat pe 24 februarie 2014, albumul a înregistrat vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână. Discul cuprinde 10 melodii, printre care și single-urile "Dernière danse", "Tourner dans le vide" și "S.O.S" . Albumul a ajuns Number One în Franța și Belgia.

CUMPĂRĂ ALBUMUL

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Doroftei apare în noul videoclip JerryCo - "Campion" ft. Alex Vasilache

Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei "Campion", un featuring cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care să spună...

Închide