Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Indila a lansat clipul "Tourner Dans Le Vide" - VIDEOCLIP

Urmărește cel de-al doilea videoclip lansat de Indila: "Tourner Dans Le Vide". "Artista fără trecut" a debutat discografic cu materialul "Mini world" pe 24 februarie 2014.

Publicat

pe

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide
Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

După un prim clip ce a făcut înconjurul lumii ("Derniere Danse"), Indila revine în atenția publicului cu videoclipul pentru "Tourner Dans Le Vide", cel de-al doilea extras de pe albumul de debut. Discul "Mini world" a fost lansat pe 24 februarie 2014, comercializându-se în prima săptămână în peste 40.000 de exemplare.

Indila (Adila Sedraia) a cucerit și România, primul single fiind intens difuzat de posturile de radio. Aflați mai multe despre "artista fără trecut", cum o numește presa franceză, citind rubrica noastră JOINewArtist. Primul ei videoclip a strâns peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 3 luni de la lansare, peste 42 de milioane până acum. "Tourner Dans Le Vide" are rezonanțe similare hitului ce a consacrat-o. Ambele sunt produse de Skalpovich (DJ Skalp), compozitor și producător francez.

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila a declarat recent într-un dialog virtual cu fanii că simte nevoia să ilustreze emoțiile trăite atunci când cântă. Dorindu-și ca trăirea să fie transmisă la aceeași intensitate și prin imagini, a investit mult timp în producția videoclipului, păstrându-și ambițiile în plan artistic.

Piesa "Tourner Dans Le Vide" vorbește despre vertijurile dragostei. Este povestea a doi oameni care se iubesc, care trăiesc în lumi diferite - în alte clase sociale, despărțiți de convenții sociale. Dincolo de orice obstacol, dragostea găsește mereu o cale să se impună.  Din păcate, finalul este unul tragic. Ea îi face pe cei doi să se răsucească în gol, în neantul iubirii.

Videoclip oficial: Indila - "Tourner Dans Le Vide"

Întrebată recent dacă se gândește să susțină un turneu, Indila a recunoscut că își dorește unul foarte mult, dar că nu se simte încă pregătită. Fiindu-i teamă să nu dezamăgească, artista amână momentul și pregătește cu atenție această etapă.

Trending