Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Indila a lansat clipul "Tourner Dans Le Vide" - VIDEOCLIP

Urmărește cel de-al doilea videoclip lansat de Indila: "Tourner Dans Le Vide". "Artista fără trecut" a debutat discografic cu materialul "Mini world" pe 24 februarie 2014.
Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

După un prim clip ce a făcut înconjurul lumii ("Derniere Danse"), Indila revine în atenția publicului cu videoclipul pentru "Tourner Dans Le Vide", cel de-al doilea extras de pe albumul de debut. Discul "Mini world" a fost lansat pe 24 februarie 2014, comercializându-se în prima săptămână în peste 40.000 de exemplare.

Indila (Adila Sedraia) a cucerit și România, primul single fiind intens difuzat de posturile de radio. Aflați mai multe despre "artista fără trecut", cum o numește presa franceză, citind rubrica noastră JOINewArtist. Primul ei videoclip a strâns peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 3 luni de la lansare, peste 42 de milioane până acum. "Tourner Dans Le Vide" are rezonanțe similare hitului ce a consacrat-o. Ambele sunt produse de Skalpovich (DJ Skalp), compozitor și producător francez.

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila într-o secvență din videoclipul Tourner Dans Le Vide

Indila a declarat recent într-un dialog virtual cu fanii că simte nevoia să ilustreze emoțiile trăite atunci când cântă. Dorindu-și ca trăirea să fie transmisă la aceeași intensitate și prin imagini, a investit mult timp în producția videoclipului, păstrându-și ambițiile în plan artistic.

Piesa "Tourner Dans Le Vide" vorbește despre vertijurile dragostei. Este povestea a doi oameni care se iubesc, care trăiesc în lumi diferite - în alte clase sociale, despărțiți de convenții sociale. Dincolo de orice obstacol, dragostea găsește mereu o cale să se impună.  Din păcate, finalul este unul tragic. Ea îi face pe cei doi să se răsucească în gol, în neantul iubirii.

Videoclip oficial: Indila - "Tourner Dans Le Vide"

Întrebată recent dacă se gândește să susțină un turneu, Indila a recunoscut că își dorește unul foarte mult, dar că nu se simte încă pregătită. Fiindu-i teamă să nu dezamăgească, artista amână momentul și pregătește cu atenție această etapă.

Citește mai multe despre Indila
RECOMANDARE:Cumpără albumul INDILA - Mini World
Cumpara albumul INDILA - Mini World

Cumpara albumul INDILA - Mini World

"Mini World" este debutul discografic al lui INDILA. Lansat pe 24 februarie 2014, albumul a înregistrat vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână. Discul cuprinde 10 melodii, printre care și single-urile "Dernière danse", "Tourner dans le vide" și "S.O.S" . Albumul a ajuns Number One în Franța și Belgia.

CUMPĂRĂ ALBUMUL

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Doroftei apare în noul videoclip JerryCo - "Campion" ft. Alex Vasilache

Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei "Campion", un featuring cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care să spună...

Închide