Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Indila - "Tourner Dans Le Vide" - TEASER al unui videoclip misterios

"Tourner Dans Le Vide" este noul single Indila, ce continuă să captiveze publicul printr-un stil nemaiîntâlnit până acum. Misterul pare a fi elementul ce pune în valoare fiecare piesă a artistei, așa încât nu ar fi putut lipsi nici din teaserul noului său videoclip.

Publicat

pe

Indila - "Tourner dans le vide" (secvență videoclip)
Indila - "Tourner dans le vide" (secvență videoclip)

Indila nu are vârstă. S-a născut odată cu muzica sa și acesta este singurul lucru care contează pentru ea, orice alte informații privind viața sa personală trecând într-un con de umbră. În puținele interviuri pe care le-a acordat, artista a dezvăluit doar că are origini algeriene si indiene, astfel putând fi explicate rezonanțele orientale prezente în piesele sale.

Numele său real este Adila Sedraia, jurnaliștii francezi numind-o "artista fără trecut". Primul său album, "Mini world", a fost lansat pe 24 februarie, înregistrând vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână.

"M-am născut cu acest album, nu am existat înainte. Cel mai important lucru nu este viața mea, ci povestea pe care vreau să o spun publicului", a declarat Indila pentru jurnaliștii nerăbdători să afle cine este de fapt tânăra artistă.

Videoclipul primului său single, "Derniere Danse", a devenit viral, strângând peste 33 de milioane de vizualizări în doar 3 luni de la lansare. Piesa "strânge parcă toată durerea şi eliberarea unui suflet de artist", susțin fanii Indilei, care au oferit diverse interpretări versurilor scrise de artista cu o vârstă cuprinsă între 25 și 30 de ani (conform speculațiilor).

"Tourner Dans Le Vide" este cel de-al doilea single extras de pe albumul "Mini world", clasat pe primul loc în Franța. Piesa are rezonanțe similare hitului ce a cucerit posturile de radio din România. Mai jos puteți urmări un teaser al videoclipului realizat pentru această melodie. Clipul integral va fi dezvăluit pe 11 aprilie.

Indila - "Tourner Dans Le Vide" (Teaser videoclip)

Trending