Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Implant Pentru Refuz implică fanii în proiectul "Cartography"

Implant Pentru Refuz își propune să realizeze independent noul album "Cartography" și să implice direct fanii în acest proces. Cu sprijinul lor, discul va putea fi lansat în această toamnă.

Publicat

pe

Implant pentru Refuz

Implant Pentru Refuz începe astăzi o campanie de crowdfunding pentru lansarea noului album "Cartography". În urmatoarele două luni, pe platforma www.we-are-here.ro, fanii vor putea ajuta la strângerea de fonduri necesare pentru înregistrarea albumului. Cei care vor contribui vor fi răsplatiți de trupă cu pachete speciale.

Susținătorii pot cumpăra pachete care conțin de la CD-uri, viniluri, manuscrise unice cu versuri, concerte private și multe altele. Cu banii strânși din vânzarea pachetelor, trupa va lansa albumul în această toamnă.

Înregistrările au început, dar pentru a finaliza proiectul, formația trebuie să atingă pragul de 6000 euro. Această sumă asigură producția albumului și a pachetelor. În cazul în care această țintă va fi depășită, ea va fi investită într-un videoclip și un turneu de lansare. Cu toate acestea, la sfarșitul celor 60 de zile de campanie suma nu este atinsă, banii vor fi returnați.

"Cartography" înseamnă mai mult decat un album de metal, este un avânt muzical spre noi teritorii lirice și sonice, o căutare prin care fiecare descoperă propriile trasee interioare, propria lui hartă. Implant Pentru Refuz va propune si căi alternative de ascultare a albumului.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început la Timișoara în anul 1995. De atunci trupa a reușit să scoată șase albume și fecare reprezintă o treaptă evolutiv. Mesajul trupei a vibrat hardcore, crossover metal și astăzi se propagă. În ecouri metal progresive. Fiecare reusită, fiecare eșec a însemnat pentru ei o nouă piatră de fundație, un postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant Pentru Refuz - "Simplu si greu"

Comentează

Trending