Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Gwen Stefani, un nou antrenor confirmat în juriul The Voice USA

După numeroase speculații cu privire la componența noului juriu The Voice USA, Gwen Stefani a confirmat acceptarea propunerii de a fi antrenor. Solista No Doubt o va înlocui pe Christina Aguilera în sezonul 7 al emisiunii, alăturându-se lui Pharrell Williams, un alt antrenor primit recent în familia The Voice.

Gwen Stefani

Componența completă a juriului sezonului 7 al emisiunii The Voice USA a fost dezvăluită. Veteranii Adam Levine și Blake Shelton, ce nu au ratat până acum niciun sezon, îi vor avea alături pe Pharrell Williams și Gwen Stefani. Ultima confirmare a venit din partea solistei No Doubt, care a postat pe Instagram o poză ce răspundea afirmativ speculațiilor din ultima vreme: ”E adevărat @NBC The voice”. Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către Christina Aguilera, ce se va reîntoarce în juriu începând cu sezonul 8: "Mă bucur mult că te-ai alăturat echipei The Voice. Bine ai venit în familia noastră de nebuni!", a transmis Christina pe Tweeter.

Gwen Stefani confirmă prezența în juriul The Voice USA

Gwen Stefani confirmă prezența în juriul The Voice USA

Anunțul oficial a fost făcut public și în ultimul episod The Voice. Gazda show-ului, Carson Daly, le-a urat bun venit noilor antrenori.

"Înainte de a începe show-ul, aș vrea să fac un mare, mare anunț - ascultați! Asta s-a întâmplat chiar în urmă cu câteva momente pentru că suntem live - suntem extrem de fericiți să putem anunța oficial prezența a două superstaruri în scaunele antrenorilor: Pharrell Williams și Gwen Stefani vor intra în familia The Voice din sezonul următor. Suntem extrem de entuziasmați să-i avem alături, ambii sunt extrem de talentați."

Venirea celor doi noi antrenori va fi sărbătorită în cadrul următorului episod The Voice, de pe data de 5 mai. Pharrell Williams și Gwen Stefani vor urca pe scenă pentru a interpreta fiecare câte o melodie. Pharrel va promova unul dintre noile single-uri, "Come Get It Bae", iar Stefani va cânta hitul său din 2005, "Hollaback Girl".

Gwen Stefani - Hollaback Girl

Citește mai multe despre Gwen StefaniNo Doubt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blaj aLive 2014: Matias Aguayo și Matthias Meyer, confirmați pentru Scena Electronică

O nouă scenă prinde viaţă la Blaj aLive în weekendul 7-8 iunie cu invitați de seamă din industria muzicii electronice...

Închide