Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia - "#MMDJ" - AUDIO

După aproape 3 ani de la lansarea celui mai recent material discografic, B.U.G. Mafia sunt cooptați de Gojira & Planet H pe cel mai nou single al lor "#MMDJ".

Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia.

Gojira & Planet H au deveniți cunoscuți și iubiți în urma unor colaborări în zona de cultura underground și nu numai, din care amintim de "Fugi", "Fac ce-mi place" și "În culori".

Piesa a luat naștere la Cluj, în studioul lui Paul. El mi-a arătat o schiță de piesa și a zis într-o doarî “Ce tare ar fi să fie B.U.G. Mafia pe ea.”. Este o colaborare care ne onorează și pe care ne-o și dorim de multă vreme. În rest, piesa vorbește de la sine - Gojira.

Când instrumentalul a început să prindă contur, am realizat că e probabil cea mai reușită piesă la care am lucrat sau, cel puțin, are potențialul de a deveni. Nu mi-a trecut prin cap că B.U.G. Mafia ar fi de acord să colaboreze pe o piesă de dubstep, dar, într-un final, am zis: ce se poate intâmpla daca intrebam, nu? Spre surprinderea mea, nu numai ca au acceptat, dar ei stiau exact ce este si cu ce se mananca dubstep-ul. Acuma ca piesa e gata, pot sa spun doar ca a iesit EXACT asa cum imi imaginam eu ca va suna! Si suna perfect - Planet H.

Intotdeauna am fost interesati in a lucra cu artisti care nu fac hip-hop pentru ca din astfel de colaborari ies piese care complementeaza perfect catalogul nostru. Faptul ca am fost invitati sa colaboram cu unul din varfurile muzicii electronice din Romania a fost o oportunitate pe care nu o puteam rata si si rezultatul vorbeste de la sine. Speram ca fanii ambelor entitati vor aprecia piesa si ca aceasta va ramane un punct de referinta pentru ei - B.U.G. Mafia.

Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia - "#MMDJ" - AUDIO

Citește mai multe despre B.U.G. MafiaDJ GojiraPlanet H
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The dAdA a lansat "Love pe lovele" - ONE SHOT LYRIC VIDEO

După ce ne-au surprins cu piesele “Geamul Potrivit” și “GPS”, colaborarea cu Zhao, băieții de la The dAdA lansează piesa...

Închide