Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Finntroll, Hatesphere și Profane Omen cântă la Metalhead Meeting, ediția de toamnă

Pe 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, se va desfășura cea de-a doua ediție a Metalhead Meeting de anul acesta. În toamnă, line-up-ul va include 3 headlineri de talie internațională. Primul confirmat este Finntroll, ceilalți doi vor fi anunțați în perioada următoare.

Publicat

pe

Finntroll

Primul headliner confirmat pentru 27 septembrie este Finntroll, trupa finlandeză etalon a scenei europene de metal, cu o carieră de peste 20 de ani în lumina reflectoarelor. Organizatorii vor anunța cât de curând și cel de-al doilea headliner internațional, iar după 7 iunie pe cel de-al treilea. Lineup-ul final va include 7 trupe. Alături de Finntroll, pe scenă vor mai urca Hatesphere din Danemarca, prezenți pentru a doua oară în România, după concertul din 2013 de la Metalhead Meeting.

Biletele pentru ediția Metalhead Meeting din toamnă au fost puse în vânzare la urmatoarele prețuri:

  • 65 de lei Acces General și 80 de lei Golden Circle (până pe 1 iulie) - număr limitat de bilete
  • 80 de lei Acces General și 110 de lei Golden Circle (până pe 1 august)
  • 100 de lei Acces General și 130 de lei Golden Circle (până pe 1 septembrie)
  • 120 de lei AG și 150 de lei Golden Circle (până pe 27 septembrie și la intrare)

Finntroll

Nume etalon al scenei europene, Finntroll a cucerit scena metal odat[ cu lansarea hitului "Trollhammaren" (2004) iar pe parcursul carierei de aproape 20 de ani, grupul finlandez a impus standarde reale pentru scena pagan metal, oferind publicului un mix perfect între sonoritățile viking, black metal și folk.

"La un moment dat ne-am temut că aceste piese nu sunt suficient de melodice. Apoi am început să credem că sunt prea melodice. Ce se întâmplă dacă fanii nu vor fi de acord? Ce se întâmplă dacă vor fi dezamăgiți? Așa că ne-am pus pe treabă și ne-am întrecut potențialul. Este 100% Finntroll", declară trupa.

VIDEO: Finntroll

HateSphere

Formată în Arhus, Danemarca, de către chitaristul Peter "Pepe" Hansen în anul 2000, trupa HateSphere a cucerit rapid scena metal daneză, stabilind în același timp un nou standard pentru thrash metal-ul internațional. Deși trupa a fost marcată de nenumărate schimbări de componență, stilul s-a păstrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregătiți să cucerească publicul din România.

VIDEO: HateSphere

Profane Omen

Profane Omen este o trupa finlandeză formată în 1999 iar stilul abordat este Death n’ Roll. Cu patru albume la activ, cel mai recent, “Reset”, lansat în 2014, le-a adus premiul de “Newcommer of the year” la Finish Metal Awards și promit un show de zile mari la Bucuresti pe 27 septembrie.

VIDEO: Profane Omen

Comentează

Trending