Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ed Sheeran - "Sing", primul single de pe noul album "X" - AUDIO

După 3 ani de concerte, premii și diverse colaborări, Ed Sheeran este pregătit să împărtășească fanilor rodul muncii sale. Artistul a dezvăluit primul single de pe noul album "X", ce va fi lansat în iunie 2014. Piesa "Sing" este produsă de Pharrell Williams, unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală actuală.

Publicat

pe

Ed Sheeran
Ed Sheeran

Într-un interviu acordat Capital FM, Ed Sheeran povestea că are în jur de 120 de piese compuse pentru cel de-al doilea album. La momentul respectiv nu se știa titlul discului și nici data lansării. Între timp, tânărul artist a pus în ordine ultimele detalii legate de noul său material și a împărtășit fanilor titlul albumului și primul single. Piesa "Sing" va fi inclusă pe albumul intitulat "X", ce va apărea pe piață pe 23 iunie.

"Sing" a fost înregistrat în studioul Jungle City din New York, pentru producție artistul colaborând cu Pharrell Williams.

"El (Pharrell) are un stil soul. M-am simțit puțin inconfortabil la început, pentru că el încerca să mă scoată din zona mea de confort. Aveam deja două piese foarte similare stilului meu, iar el îmi spunea: <<Nu are niciun rost să înregistrezi cu mine dacă nu vrei să vii puțin către partea mea>>. Eu aveam deja o idee foarte clară asupra a ceea ce voiam să fac și tocmai asta era problema. Deveneam predictibil."

În ce privește planurile sale de viitor, ce se extind dincolo de lansarea albumului "X", artistul a mărturisit într-un interviu acordat publicației The Daily Star că își dorește ca muzica lui să ajungă peste tot în lume.

"În fiecare an îmi stabilesc un obiectiv. Anul acesta scopul meu este să ajung mai departe. Vreau ca muzica mea să ajungă peste tot pe glob."

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200. Albumul i-a adus lui Ed Sheeran  și două premii la Brit Awards la categoriile "British Breakthrough Act" și "British Solo Male Artist".

Ed Sheeran - "Sing"

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending