Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Direcția 5 a lansat "De Ce Iubim" - VIDEOCLIP

Direcția 5 a lansat videoclipul "De Ce Iubim", melodie ce va fi inclusă pe viitorul album al trupei. Clipul a fost filmat la Teatrul Elisabeta din București, acolo unde Direcția 5 va susține 2 concerte pe 10 și 11 aprilie.

Publicat

pe

Cristi Enache - Concert Direcția 5 la Sala Palatului - 30 octombrie 2013

Direcția 5 a lansat videoclipul "De Ce Iubim", melodie ce va fi inclusă pe viitorul album al trupei. Muzica îi aparține lui Marian Ionescu iar textul este semnat de Florin Dumitrescu. Noul material discografic Direcția 5 este programat spre apariție în luna octombrie 2014.

"Zâmbetul face minuni", ultimul album Direcția 5, a fost lansat în octombrie 2013 în cadrul unui concert de amploare susținut la Sala Palatului din București.  Trupa va susține pe 13 martie 2014 un nou concert în clubul Hard Rock Cafe din București. Alaturi de Toni Șeicărescu trupa va interpreta melodii precum "O fată ca ea", "Dacă ai ști", "Îți mulțumesc", "Iartă-mă", "Am nevoie de tine", "Ești stilul meu" sau "Și ce dacă".

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul “La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul “Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (clape), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe), Toni Șeicărescu (voce), Carmin Ionescu (bass) și Gabriel Bala (tobe, percuție).

Direcția 5 - "De Ce Iubim"

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Direcția 5, "Un adăpost" - AUDIO

Direcția 5 pregătește lansarea unui nou album, până atunci dezvăluind publicului o baladă pop-rock intitulată "Un adăpost". Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Publicat

pe

Direcția 5, concert special 17 noeimbrie
Direcția 5, concert special 17 noeimbrie │ FOTO: Captură YouTube

Piesa "Un adăpost" este compusă de Marian Ionescu, versurile fiind semnate de Dinu Olărașu. Melodia va fi inclusă pe viitorul album Direcția 5, "Minimal", pe care trupa îl va lansa pe 21 mai. Piese noi de pe acest album vor fi prezentate publicului în cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va cuprinde în setlist și hiturile formației.

"Ne propunem să aducem cântecele noastre din perioada 1991 - 2022 și câteva cântece de pe noul nostru album "Minimal", pe care îl lansăm pe 21 mai 2022 la Sala Palatului. Va fi o premieră pentru publicul din București. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi aici", a transmis formația.

Lyric Video: Direcția 5 - "Un adăpost"

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În luna aprilie a anului trecut, trupa a lansat "Am să te am", un single romantic, plin de sensibilitate, iar în septembrie a lansat "E un ecou", o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție. În luna noiembrie, trupa a susținut un concert la Teatrul de pe Lipscani, în Sala Rapsodia, iar întregul show a fost transmis online. Îl puteți urmări aici.

Citește în continuare

Trending