Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Courtney Love - "You Know My Name" - AUDIO

După 4 ani de hibernare pe plan muzical, Courtney Love a revenit cu un nou single. "You Know My Name" este o piesă punk rock accentuată de riff-urile de chitară și ținută în frâu de un ritm pe alocuri pop. Evident, vocea răgușită și nervoasă a lui Courtney nu putea lipsi nici ea. Noul single va putea fi achiziționat începând cu data de 4 mai.
Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love și-a pregătit revenirea pe piața muzicală și a făcut-o cu tact. După diverse declarații în dreapta și-n stânga, în stilul ce o caracterizează, a îngropat securea războiului cu Dave Grohl și a lansat primul său single după o pauză de 4 ani de la ultimul său album, "Nobody's Daughter".

Înainte de a dezvălui noul single "You Know My Name", aceasta a ținut să menționeze că noile compoziții se lasă aștepatate pentru că "publicul are așteptări ridicate" în ceea ce o privește.

"Stai si scrii, la fel cum și Queens Of The Stone se chinuie o lună, și pur și simplu nu se întâmplă, și nu se întâmplă - nu vreau să spun că cei de Queens Of The Stone Age au muzică aiurea, dar oamenii se așteapă la mai mult de la mine."

Într-o discuție recentă cu fanii săi, Courtney Love și-a exprimat dorința de a reasculta mai des chitara în piesele noilor trupe, explicând în ce măsură crede că tehnologia a influențat muzica și industria în ansamblu.

"Chiar sper ca sunetul chitării să se audă mai des în muzica rock, pentru că ar fi un lucru bun din perspectiva mea. Mie în mod cert mi-ar plăcea. Și n-ar fi rău ca femeile să se întoarcă din nou la pupitru - gândiți-vă la PJ Harvey și Shirley Manson, erau atât de multe nume odinioară încât chiar nu mai era nimic neobișnuit ca o tipă să cânte într-o trupă. Acum însă a devenit o chestie ciudată, a intrat pe un fel de nișă a pieței."

Courtney Love - "You Know My Name"

Citește mai multe despre Courtney Love
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a dezvăluit un teaser al noului videoclip "Birthday"

Katy Perry apelează din nou la umor pentru a capta atenția fanilor. În teaser-ul noului videoclip "Birthday", artista intră în...

Închide