Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Courtney Love a lansat un nou single, "Wedding Day" - AUDIO

Courtney Love a dezvăluit un nou single intitulat "Wedding Day". Piesa va putea fi achiziționată împreună cu melodia "You Know My Name" începând cu data de 4 mai.
Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love și-a pregătit revenirea pe piața muzicală și a făcut-o cu tact. După diverse declarații în dreapta și-n stânga, în stilul ce o caracterizează, a îngropat securea războiului cu Dave Grohl și a lansat primul său single după o pauză de 4 ani de la ultimul său album, "Nobody's Daughter". După "You Know My Name", ce afăcut ceva furori în rândul fanilor, artista a dezvăluit o nouă piesă, "Wedding Day".

Noile melodii vor fi promovate printr-un turenu în UK, ce va include 9 concerte.

"Mă simt ca acasă în UK (...). De-abia aștept să cânt pentru fanii mei britanici", a declarat Courtney.

Înainte de a dezvălui primul său single după o pauză prelungită, artista a ținut să menționeze că noile compoziții s-au lăsat așteptate pentru că "publicul are așteptări ridicate" în ceea ce o privește.

"Stai si scrii, la fel cum și Queens Of The Stone se chinuie o lună, și pur și simplu nu se întâmplă, și nu se întâmplă - nu vreau să spun că cei de Queens Of The Stone Age au muzică aiurea, dar oamenii se așteapă la mai mult de la mine."

Într-o discuție recentă cu fanii săi, Courtney Love și-a exprimat dorința de a reasculta mai des chitara în piesele noilor trupe, explicând în ce măsură crede că tehnologia a influențat muzica și industria în ansamblu.

"Chiar sper ca sunetul chitării să se audă mai des în muzica rock, pentru că ar fi un lucru bun din perspectiva mea. Mie în mod cert mi-ar plăcea. Și n-ar fi rău ca femeile să se întoarcă din nou la pupitru - gândiți-vă la PJ Harvey și Shirley Manson, erau atât de multe nume odinioară încât chiar nu mai era nimic neobișnuit ca o tipă să cânte într-o trupă. Acum însă a devenit o chestie ciudată, a intrat pe un fel de nișă a pieței."

Courtney Love - "Wedding Day"

Citește mai multe despre Courtney Love
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gwen Stefani, un nou antrenor confirmat în juriul The Voice USA

După numeroase speculații cu privire la componența noului juriu The Voice USA, Gwen Stefani a confirmat acceptarea propunerii de a...

Închide