Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Corina feat. Connect-R - "Of Corso" - VIDEOCLIP

Corina a dezvăluit videoclipul noului single "Of Corso", lansat alături de Connect-R. Clipul a fost filmat la Castel film, în regia lui Florin Botea.

Corina feat. Connect-R - "Of Corso" (secvență videoclip)

După hituri precum "A ta" și "Pernele moi", Corina a revenit cu o nouă piesă, ce emană energie și invită publicul la dans. "Of Corso" este interpretată alături de Connect-R și este produsă de Hahaha. În ton cu mesajul melodiei, videoclipul mizează pe culoare și umor. Corina și Connect-R joacă rolul a doi îndrăgostiți, povestea fiind  plasată într-un scenariu descris astfel: "atmosferă toropită, străzi animate, exotism, spontaneitate și...complicitate".

Într-un interviu acordat InfoMusic, Corina mărturisea că producătorii și compozitorii sunt oamenii cheie din cariera sa. Întrucât aceasta nu se implică foarte mult în compozițiile muzicale, cei care realizează piesele sunt oamenii pe care îi apreciază foarte mult și fără de care nu ar putea susține proiectul Corina.

În primul rând, compozitorii sunt elementul cheie. Este foarte important ca oamenii care îmi ascultă muzica să iubească piesa, despre asta e vorba. Să ajungă acolo unde trebuie, în suflețetul lor și să o cânte în fiecare zi. De fapt, cred că secretul este compozitorul, până la urmă. Eu mă implic foarte puțin în partea de compoziție și atunci am nevoie de un Marius Moga, de un Smiley și lista poate continua. În ultima perioadă au apărut foarte mulți compozitori tineri talentați - Corina

Corina este o artistă norocoasă, bucurându-se de mai bine de 10 ani de o carieră muzicală de succes. A început prin a face ceea ce îi place și ceea ce o reprezintă. Nu consideră că a făcut vreodată compromisuri. Cu toate că nu și-a îndeplinit visul din adolescență, acela de a deveni actriță, Corina s-a regăsit în muzica pop-dance, iar asta o face fericită.

Corina feat. Connect-R - "Of Corso" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Connect-RCorina
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AUDIO: "We Are One (Ole Ola)", imnul oficial FIFA World Cup 2014

"We Are One (Ole Ola)", interpretat de Pitbull, Jennifer Lopez și Claudia Leitte, este imnul oficial al Campionatului Mondial de...

Închide