Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Sarah Brightman în octombrie la Sala Palatului

Sarah Brightman, împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni, concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Show-ul face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, început în 2013 care însumează peste 100 de concerte pe 5 continente.

Publicat

pe

Sarah Brightman

Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.

Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume și singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover și unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări.

Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.

Prețuri bilete concert Sarah Brightman la București:

500 lei – categoria VIP
350 lei – categoria I
250 lei – categoria a II-a
150 lei – categoria a III-a
100 lei – categoria a IV-a

Sarah Brightman & Andrea Bocelli - "Time To Say Goodbye"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 noiembrie 2014

Sarah Brightman

Loc
Sala Palatului

Trending