Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Saragossa Band la Sala Palatului în mai

Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană a anilor '70 și '80, va susține un concert la Sala Palatului pe data de 31 mai.

Publicat

pe

Saragossa Band

Legendarii artiști vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba și calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant. ”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo'Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”, sunt melodiile celebre care fac și astăzi furori în rândul spectatorilor din toată lumea, și sunt nelipsite din programul muzical al tuturor party-urilor de succes de pe plajă sau din cluburi.

Membrii trupei Saragossa Band se declară copleșiți de emoții și nerăbdători să se reîntâlnească cu publicul excelent din România, promițând că atmosfera pe care o vor crea la Sala Palatului va rămâne întipărită în mintea spectatorilor.

"Putem spune că de fiecare dată când ne întoarcem în România, ne întoarcem acasă." - Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Așadar, sâmbătă, 31 mai de la ora 19.30, Sala Palatului din București va găzdui un spectacol de muzică si dans, sunet și lumini speciale, susținut de Saragossa Band.

VIDEO: Saragossa Band

Biletele pentru concertul Saragossa Band de la Sala Palatuluiau fost puse în vânzare la următoarele categorii de preț:

  • VIP – 140 RON;
  • Cat I – 120 RON;
  • Cat II – 100 RON;
  • Cat III - 65 RON;

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 31 mai 2014

SARAGOSSA BAND

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending