Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Concert Saragossa Band la Sala Palatului în mai

Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană a anilor '70 și '80, va susține un concert la Sala Palatului pe data de 31 mai.

Saragossa Band

Legendarii artiști vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba și calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant. ”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo'Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”, sunt melodiile celebre care fac și astăzi furori în rândul spectatorilor din toată lumea, și sunt nelipsite din programul muzical al tuturor party-urilor de succes de pe plajă sau din cluburi.

Membrii trupei Saragossa Band se declară copleșiți de emoții și nerăbdători să se reîntâlnească cu publicul excelent din România, promițând că atmosfera pe care o vor crea la Sala Palatului va rămâne întipărită în mintea spectatorilor.

"Putem spune că de fiecare dată când ne întoarcem în România, ne întoarcem acasă." - Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Așadar, sâmbătă, 31 mai de la ora 19.30, Sala Palatului din București va găzdui un spectacol de muzică si dans, sunet și lumini speciale, susținut de Saragossa Band.

VIDEO: Saragossa Band

Biletele pentru concertul Saragossa Band de la Sala Palatuluiau fost puse în vânzare la următoarele categorii de preț:

  • VIP – 140 RON;
  • Cat I – 120 RON;
  • Cat II – 100 RON;
  • Cat III - 65 RON;

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Saragossa Band
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay - "Magic" - VIDEOCLIP

Coldplay a lansat videoclipul primului single extras de pe albumul "Ghost Stories". "Magic" este clipul ce-i oferă lui Chris Martin...

Închide