Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Coldplay a interpretat o piesă nouă la BBC Radio 1 - "Oceans" - VIDEO

Invitați în cadrul emisiunii BBC Radio 1 Live Lounge, britanicii de la Coldplay au interpretat o piesă nouă de pe albumul "Ghost Stories" - "Oceans". Înregistrarea video a momentului poate fi urmărită în articol.

Coldplay live la BBC Radio 1

"Oceans" este o piesă nouă Coldplay, dezvăluită de trupă în cadrul recentei vizite de la BBC Radio 1. Melodia, ce se regăsește în tracklistul noului album "Ghost Stories", pune în valoare sound-ul cald al chitării lui Chris Martin. "Oceans" amintește oarecum de "Yellow", o piesă compusă acum 14 ani și inclusă pe albumul de debut "Parachutes". Aceasta este prima compoziție de pe discul "Ghost Stories" ce poartă ascultătorul către sound-ul Coldplay din perioada de început a trupei, încorporând totodată și noi influențe.

Recent, Coldplay a lansat videoclipul primului single oficial extras de pe cel de-al șaselea disc din cariera grupului britanic. "Magic" este clipul ce-i oferă lui Chris Martin oportunitatea de a levita și de a-și exersa "trucurile" cu Ziyi Zhang, actrița din "Crouching Tiger" și "Hidden Dragon".

Noul album "Ghost Stories" va fi lansat pe 19 mai sub egida Parlophone Records. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist "Ghost Stories" 

  1. 'Always In My Head'
  2. 'Magic'
  3. 'Ink'
  4. 'True Love'
  5. 'Midnight'
  6. 'Another's Arms'
  7. 'Oceans'
  8. 'A Sky Full Of Stars'
  9. 'O'

Formația înființată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul "Parachutes". De-a lungul carierei a obținut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” datează din 2011, comercializându-se în peste 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Coldplay - "Oceans" live la BBC Radio 1

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen - "American Beauty" - VIDEOCLIP

"American Beauty", noul videoclip Bruce Springsteen poate fi urmărit pe InfoMusic. Piesa este inclusă pe EP-ul cu același nume, lansat...

Închide