Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Coldplay - "Magic" - VIDEOCLIP

Coldplay a lansat videoclipul primului single extras de pe albumul "Ghost Stories". "Magic" este clipul ce-i oferă lui Chris Martin oportunitatea de a levita și de a-și exersa "trucurile" cu Ziyi Zhang, actrița din "Crouching Tiger" și "Hidden Dragon".
Coldplay -

Coldplay - "Magic" (secvență videoclip)

Magia Coldplay a ajuns la un nou nivel. În videoclipul primului single extras de pe albumul "Ghost Stories", Chris Martin e "Magic" literalmente. Solistul îndrăgitei trupe britanice joacă rolul asistentului de magician, loial stăpânului său. În cazul videoclipului regizat de Jonas Åkerlund, maestrul este actrița Ziyi Zhang, eroul fiind, desigur, asistentul Chris Martin. Povestea se derulează în perfectă complementaritate cu versurile piesei, "Magic" părând a fi scrisă pentru acest clip și nu invers.

Britanicii de la Coldplay nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cu peste 60 de milioane de albume vândute în întreaga lume și 7 Premii Grammy, trupa fondată de Chris Martin are un palmares impresionant. Din acest motiv, poate, formația a decis revenirea pe piață cu noi compoziții fără o promovare în presă.

Piesa "Midnight" a fost cea care a dat de veste că membrii Coldplay pregătesc noutăți. Single-ul cu un sound electro pronunțat a indicat noi influențe în muzica trupei, anunțând fanii că următorul material al formației va merge pe o schimbare de stil.

Noul album "Ghost Stories" va fi lansat pe 19 mai sub egida Parlophone Records. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist "Ghost Stories" 

  1. 'Always In My Head'
  2. 'Magic'
  3. 'Ink'
  4. 'True Love'
  5. 'Midnight'
  6. 'Another's Arms'
  7. 'Oceans'
  8. 'A Sky Full Of Stars'
  9. 'O'

Formația înființată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul "Parachutes". De-a lungul carierei a obținut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” datează din 2011, comercializându-se în peste 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Coldplay - "Magic" (Videoclip)

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul Duff McKagan, din nou pe scenă cu Guns N’ Roses - VIDEO

Basistul Duff McKagan, membru fondator al formației Guns N' Roses, s-a alăturat din nou trupei părăsite în 1993 cu prilejul...

Închide