Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Coldplay a lansat un nou single, "A Sky Full Of Stars" - AUDIO

Coldplay continuă promovarea noului album "Ghost Stories" prin lansarea single-ului "A Sky Full Of Stars". Cel de-al șaselea disc al britanicilor va putea fi achiziționat începând cu data de 19 mai.

Coldplay (foto: Anton Corbijn)

Coldplay a dezvăluit cel de-al doilea single de pe albumul "Ghost Stories". Piesa se numește "A Sky Full Of Stars" și este produsă în colaborare cu Avicii.

Recent, Coldplay a lansat videoclipul primului single oficial."Magic" i-a oferit lui Chris Martin oportunitatea de a levita și de a-și exersa "trucurile" cu Ziyi Zhang, actrița din "Crouching Tiger" și "Hidden Dragon".

Noul album "Ghost Stories" va fi lansat pe 19 mai sub egida Parlophone Records. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist "Ghost Stories" 

  1. 'Always In My Head'
  2. 'Magic'
  3. 'Ink'
  4. 'True Love'
  5. 'Midnight'
  6. 'Another's Arms'
  7. 'Oceans'
  8. 'A Sky Full Of Stars'
  9. 'O'

Formația înființată în 1996 a debut discografic abia în 2000, cu albumul "Parachutes". De-a lungul carierei a obținut 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Cel mai recent disc Coldplay, “Mylo Xyloto” datează din 2011, comercializându-se în peste 8 milioane de exemplare. Formația îi reunește pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți ca un al cincilea membru Coldplay.

Coldplay - "A Sky Full Of Stars"

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Vezi cu cine concurează România în cea de-a 2-a semifinală Eurovision 2014

Paula Seling și Ovi, sau Team Miracle așa cum a început să li se spună, ne vor reprezenta pentru a...

Închide