Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Changing Skins - "Full of Dirt" - VIDEOCLIP

Changing Skins a lansat videoclipul "Full of Dirt", realizat pentru primul single de pe cel de-al doilea album. Filmările clipului au avut loc în vara lui 2013, cu puțin timp înaintea festivalului B'ESTFEST.
Changing Skins -

Changing Skins - "Full of Dirt" (secvență videoclip)

În vreme ce noul album Changing Skins se află încă în lucru, fanii trupei se pot bucura de un nou videoclip - "Full of Dirt". Realizat de UpiStudio, clipul surprinde energia unui concert live, dând publicului primul gust al pieselor noi. Conform membrilor trupei, sound-ul va fi mai rock decât al compozițiilor anterioare, energia emanată fiind esența muzicii de pe noul disc.

În viziunea celor de la Changing Skins, idealul de rock star este o persoană care în primul rând, nu încearcă să copieze pe altcineva. Important este să știe să ia ceea ce-i place de la artiștii admirați și să muleze totul pe propria personalitate. Să fii rock star implică și părți mai puțin frumoase. Multe staruri cad pradă dependenței de alcool sau droguri. Horațiu nu vrea să se confrunte cu astfel de probleme. În opinia lui Ștefan, rock starul adevărat a existat în perioada anilor '80-'90, când au activat trupe ca Motley Crue și Depeche Mode. Chitaristul este de părere că noțiunea de rock star va dispărea odată cu astfel de formații.

"A fi rock star înseamnă în primul rând să emani atitudine pe scenă, să te simți bine pe scenă și să redai publicului ceea ce este frumos", a declarat Raluca Pascaru într-un interviu acordat InfoMusic.

Changing Skins - "Full of Dirt" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Changing Skins
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kyla La Grange - "The Knife" - VIDEOCLIP

Kyla La Grange continuă promovarea celui de-al doilea album de studio, ”Cut Your Teeth”, prin lansarea unui nou videoclip. "The...

Închide