Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Cezar Ouatu lansează albumul "The Voice of Love"

"The Voice of Love" este albumul de debut al lui Cezar Ouatu în lumea pop opera. Discul conține teme din filme de dragoste celebre, arii de operă prelucrate în stilul pop, o orchestrație inedită pentru piesa "Who wants to live forever", dar și single-ul "Painful love".
Cezar Ouatu -

Cezar Ouatu - "The Voice Of Love"

Albumul "The Voice of Love" este un produs 100 % românesc și exprimă dorința lui Cezar de a-și transpune vocea în cele mai variate stiluri muzicale: opera, pop-opera, jazz, dance, latino şi rock-simfonic. O călătorie imaginară în timp, care spune povestea unei iubiri sacrificate artei și succesului personal și care ilustrează cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre precum "Cinema Paradiso", "The Mission" (Nella Fantasia), "The Godfather" (Parla piu piano) sau "Romeo and Juliet" (A Time for Us).

În plus, albumul conține și piese cunoscute, înregistrate într-o orchestrație modernă, realizată de către compozitorul Andrei Tudor, cum ar fi aria "Lascia ch io pianga" (Handel), "Who Wants to Live Forever" (Queen), "Historia de un Amor", "When I Fall in Love" (Nat King Cole) și "You Raise Me Up”. Fiecare secvență a albumului contrapune tristeții, speranța și încrederea în miracolul iubirii. Cele două single-uri originale ale colecției ”Painful Love” și "Amore” încheie într-un ton echilibrat și optimist.

Albumul "The Voice of Love" îl reprezintă pe Cezar, reflectă sentimentele sale, arta şi dedicaţia lui față de public și este, mai presus de toate, o declarație dedicată dragostei absolute și tuturor celor care iubesc și sunt iubiți.

Cezar Ouatu a colaborat în 2013 cu Andrea Bocelli și Angela Gheorghiu. Un contratenor clasic - crossover, înzestrat cu o voce flexibilă, care îi permite să abordeze spectaculos genuri muzicale diferite: opera, pop-opera, jazz, dance, latino şi rock-simfonic, Cezar este o prezență magică pe scenă, un interpret complex, adulat de zeci de mii de fani din întreaga lume și aflat în căutarea echilibrului perfect între emoție și performanța artistică.

Cezar a reprezentat România la Eurovision 2013, cu piesa "It’s my life” și s-a clasat în topul preferințelor publicului european, înregistrând o rapidă ascensiune artistică.

Cezar - "Painful love" (Videoclip)

Citește mai multe despre Cezar Ouatu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys - "It's On Again" (The Amazing Spider-Man 2) ft. Kendrick Lamar - VIDEOCLIP

Pharrell Williams continuă să domine scena muzicală. După hitul "Happy", ce a pierdut Oscarul la mustață, artistul se înscrie din...

Închide