Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

byron - "Masă pentru doi" - VIDEOCLIP

Trupa byron a lansat videoclipul piesei "Masă pentru doi", al doilea single de pe soundtrackul serialului HBO "Rămâi cu mine".

byron

Melodia este inclusă pe albumul "Melancolic" ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO "Rămâi cu mine". Videoclipul prezintă secvențe din serial și este realizat de Freealize și Colorbitor în colaborare cu HBO România. Discul urmează sa fie lansat în prima jumătate a lunii mai sub egida Universal Music România.

"Melancolic" cuprinde 18 piese noi pe care le-ati auzit in serialul HBO "Rămâi cu mine", cum ar fi "Melancolic", "Masă pentru doi", "XX" sau "1, 2, 3". Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov.

Din partea HBO, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film și pentru producțiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”.

Lansarea albumului va fi susținută printr-un turneu de promovare ce va junge în orașele Baia Mare, Suceava, Iasi, Oradea, Timișoara, Cluj și Sibiu.

byron – Masa pentru doi (videoclip):

Citește mai multe despre byron
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Summer Heart, cu soarele în priviri și muzica în surdină - VIDEO

Cine ar fi crezut că inima verii e în Suedia? Summer Heart, sau David Alexander, sau Sommarhjärta (varianta în suedeză...

Închide