Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Bruce Springsteen - "American Beauty" - VIDEOCLIP

"American Beauty", noul videoclip Bruce Springsteen poate fi urmărit pe InfoMusic. Piesa este inclusă pe EP-ul cu același nume, lansat pe 19 aprilie cu ocazia Record Store Day.

Bruce Springsteen

"American Beauty" conține 4 piese din care 3 au fost înregistrate pentru albumul "High Hopes", dar neincluse pe disc, plus un cover care aparține unui grup obscur, The Balloon Farm. "High Hopes" a fost lansat pe 14 ianuarie 2014 și a fost înregistrat alături de trupa the E Street Band și chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello.

Record Store Day a început în 2007 în Statele Unite iar în prezent a devenit un eveniment global, sute de magazine din toată lumea lansând CD-uri și viniluri în ediție limitată. Este o zi în care ne amintim de formatul fizic, nu digital, al unui produs și ne face să conștientizăm câtă muncă se depune pentru realizarea lui, disc care de cele mai multe ori îl avem în calculator dintr-un simplu click. Record Store Day înseamnă să mergi într-un magazin dedicat și să cauți printre rândurile de muzică în speranța că vei găsi acel disc. Mai mult, este o zi în care poți să cunoști oameni ca tine, să interacționezi, să schimbi păreri și să legi prietenii. Sigur, și mediul virtual face asta dar nu la același nivel.

În vârstă de 63 de ani, "The Boss", a vândut de-a lungul celor 4 decenii de carieră muzicală peste 120 de milioane de albume, în palmares fiind incluse și 20 de premii Grammy, 2 Globuri de Aur și un premiu Oscar la categoria Best Original Song pentru piesa "Streets of Philadelphia". În topul "Cei mai buni artiști ai tuturor timpurilor" realizat de Rolling Stone Magazine în 2004 s-a plasat pe poziția 23.

Bruce Springsteen - "American Beauty"

Tracklist "American Beauty":

 • American Beauty
 • Mary Mary
 • Hurry Up Sundown
 • Hey Blue Eyes
 • Citește mai multe despre Bruce Springsteen
  Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
  Citește și alte articole ale autorului.
  CLOSE
  CLOSE
  Citește articolul precedent:
  VIDEOCLIP: Pharrell Williams - "Marilyn Monroe", un omagiu adus femeilor

  Diferit înseamnă special, ne spune Pharrell Williams. Cel mai popular producător al momentului oferă un omagiu femeilor de pretutindeni prin...

  Închide