Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Brian Johnson: AC/DC va înregistra un nou album

După zvonurile apărute în presa australiană, despre o posibilă destrămare, solistul trupei AC/DC, Brian Johnson, a declarat că în luna mai 2014 vor în studio pentru a începe lucrul la noul album. Cu toate acestea, Johnson a recunoscut că starea de sănătatea a lui Malcom Young (care se pare că a suferit un atac cerebral) este delicată, dar nu dorește să ofere mai multe informații.

AC/DC

"În mai avem programat să începem înregistrările în Vancouver. Vom începe lucru și vedem dacă iese ceva. Este adevărat că unul dintre băieți are o boală gravă dar este o chestie personală și îi respect decizia. Suntem prieteni de 35 de ani și îl admir foarte mult. Vedem ce iese la sfârșit și dacă reușim să facem și turneul aniversar ar fi grozav. Momentan nu este nimic sigur", a precizat Brian Johnson.

AC/DC a concertat o singură dată în România în 2010, când a strâns peste 60.000 de fani în Piața Constituției. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a materialului “Black Ice” lansat în octombrie 2008. Discul a intrat direct pe prima poziție în topurile din peste 29 de țări și a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de unități.

Formată în 1973, trupa AC/DC a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume. Catalogul muzical al australienilor este cel mai bine vândut din tot portofoliul concernului Sony BMG Music Entertainment, din care face parte și Columbia Records. În America, AC/DC figurează printre primele 5 formații din istoria muzicii americane ierarhizate după volumul de vânzări, cu aproape 71 de milioane de albume comercializate.

Citește mai multe despre AC/DC
RECOMANDARE:Cumpără albume și materiale AC/DC

Deschide lista completă de discuri AC/DC (CD și vinyluri)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Videoclipurile sunt un rău necesar" în opinia lui Slash

Deși a filmat videoclipuri memorabile alături de foștii colegi din Guns N' Roses, Slash consideră că procesul din spatele realizării...

Închide