Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Blink-182 cântă în august la Sziget

Blink-182 vor concerta în premieră în cadrul festivalului Sziget de la Budapesta. Concertul va avea loc pe 11 august, în ziua 1. În plus, în line-up, îi mai regăsim pe Cee Lo Green și Jimmy Eat World, iar Casper, A Day To Remember și Fedde le Grand vor concerta în ziua 0. Prima rundă de bilete la preț redus se încheie pe 30 aprilie.
Blink-182

Blink 182

După ani de așteptare, una dintre cele mai populare trupe americane de pop-punk, Blink-182, își face apariția, anul acesta, pe scena de la Sziget Festival. În peste 20 de ani de carieră, trio-ul californian a vândut milioane de albume și are o sumedenie de fani în toată lumea. După o scurtă pauză, trupa este din nou în turneu, mai rock ca niciodată. Mulțimea de la Sziget va avea, în sfârșit, șansa de a se dezlănțui pe imnurile punk de la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, precum All The Small Things, First Date, I Miss You, Stay Together For The Kids sau The Rock Show.

Blink-182 - ”All The Small Things”

Cu 5 premii Grammy în palmares, Cee Lo Green este una dintre cele mai carismatice prezențe masculine ale momentului, un compozitor cu o voce unică, un producător creativ și star de cinema. Originalitatea sound-ului său provine din capacitatea de a combina hip-hop-ul cu elemente soul, rezultatul fiind un r&b modern și sexy. Compozițiile sale s-au aflat pe cele mai înalte poziții în topuri asigurându-i un fanbase solid. Se va simți, cu siguranță, ca acasă pe scena principală de la Sziget.

Cee Lo Green - ”Forget You”

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Blink 182
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arch Enemy a lansat "As The Pages Burn" - Lyric Video

Arch Enemy continuă promovarea albumului “War Eternal” printr-un lyric video realizat pentru piesa “As The Pages Burn”.

Închide