Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Blink-182 cântă în august la Sziget

Blink-182 vor concerta în premieră în cadrul festivalului Sziget de la Budapesta. Concertul va avea loc pe 11 august, în ziua 1. În plus, în line-up, îi mai regăsim pe Cee Lo Green și Jimmy Eat World, iar Casper, A Day To Remember și Fedde le Grand vor concerta în ziua 0. Prima rundă de bilete la preț redus se încheie pe 30 aprilie.
Blink-182

Blink 182

După ani de așteptare, una dintre cele mai populare trupe americane de pop-punk, Blink-182, își face apariția, anul acesta, pe scena de la Sziget Festival. În peste 20 de ani de carieră, trio-ul californian a vândut milioane de albume și are o sumedenie de fani în toată lumea. După o scurtă pauză, trupa este din nou în turneu, mai rock ca niciodată. Mulțimea de la Sziget va avea, în sfârșit, șansa de a se dezlănțui pe imnurile punk de la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, precum All The Small Things, First Date, I Miss You, Stay Together For The Kids sau The Rock Show.

Blink-182 - ”All The Small Things”

Cu 5 premii Grammy în palmares, Cee Lo Green este una dintre cele mai carismatice prezențe masculine ale momentului, un compozitor cu o voce unică, un producător creativ și star de cinema. Originalitatea sound-ului său provine din capacitatea de a combina hip-hop-ul cu elemente soul, rezultatul fiind un r&b modern și sexy. Compozițiile sale s-au aflat pe cele mai înalte poziții în topuri asigurându-i un fanbase solid. Se va simți, cu siguranță, ca acasă pe scena principală de la Sziget.

Cee Lo Green - ”Forget You”

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Blink 182
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arch Enemy a lansat "As The Pages Burn" - Lyric Video

Arch Enemy continuă promovarea albumului “War Eternal” printr-un lyric video realizat pentru piesa “As The Pages Burn”.

Închide