Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Blaj aLive 2014: Matias Aguayo și Matthias Meyer, confirmați pentru Scena Electronică

O nouă scenă prinde viaţă la Blaj aLive în weekendul 7-8 iunie cu invitați de seamă din industria muzicii electronice internaționale. Matias Aguayo, Tobias Thomas, Coma Live, Matthias Meyer şi Barnt sunt primele confirmări pentru Electronica Blaj aLive 2014.

Matthias Meyer

Născut în anul 1973 în Santiago de Chile, Matias Aguayo a petrecut anii ‘90 în Koln (Germania), contribuind la scena muzicii electronice a oraşului ca DJ în diverse cluburi, printre care legendarul Liquid Sky. Aguayo şi-a organizat şi propriile petreceri şi s-a asociat cu actori locali precum Michael Mayer şi Dirk Leyers. Ceea ce îl diferenţiază cu adevărat de alţi DJ (în afară de simţul excepţional pentru muzica percusivă de tip upbeat) este BumBumBox-ul: o serie de petreceri gratuite, intime, în aer liber, pe care le organizează pe străzile din Buenos Aires, Rio de Janeiro, Asuncion, Sao Paulo, Medellin, Santiago de Chile și alte metropole din America de Sud. Afinitatea sa pentru piese cu un final efervescent pe ringul de dans se regăsește și pe ultimul album, ”The Visitor”.

Matias Aguayo - El Sucu Tucu

Tobias Thomas, născut în 1970, a fost membru al familiei Kompakt încă de la început. Lucrează ca DJ din 1990 şi a fost implicat în numeroase proiecte şi colaborări, printre care Forever Sweet şi Thomas Mayer. A remixat alături de Dettinger, Superpitcher, Jorg Burger, Geiger, M. Mayer şi Reinhard Voigt. Fost editor al revistei muzicale nemţeşti SPEX, a realizat interviuri cu Sven Väth, The Pet Shop Boys, Westbam, Depeche Mode, Wolfgang Tillmans, Erlend Øye, Justin Timberlake şi mulţi alţii.

Tobias Thomas & Michael Mayer - Über wiesen

Furnizori ai stomp-ului din Koln încă din 2007, grupul Coma ştie cum să incite mulţimea. Marius Bubat şi Georg Conrad au găsit propria cale de a dărma barierele dintre cultura cluburilor şi cea a concertelor live. Au reuşit să câştige publicul aproape instant prin muzică electro infuzată cu pop, lucrând cu laptop-uri, chitare, sintetizatoare şi microfoane.

DJ, producător şi artist cheie al Liebe*Detail, Matthias Meyer provine din liniştitul orăşel Lueneburg de lângă Hamburg, Germania. Matthias a ieşit în lumina reflectoarelor cu abordarea pasională a stilurilor tehno şi house. Dragostea sa pentru muzica plină de substanţă destinată cluburilor, pentru viaţă şi sentimente l-a motivat să lucreze din ce în ce mai mult în această arie.

Matthias Meyer - Infinity

Artist german şi DJ, Barnt a fondat casa de discuri Magazine cu Crato şi Jens-Uwe Beyer în 2010, fiind, de asemenea, şi un membru de bază Cologne Tape, Magazine şi Zeit 2. EP-ul de debut "What Is A Number, That A Man May Know It?" a devenit imediat un clasic Modern Kosmische în 2010, fiind susţinut de Daphni, Four Tet, Dixon, Optimo şi Tale Of Us. Cariera solo explozivă a lui Barnt l-a condus către lansarea „Geffen” pe EP-ul legendar al lui Cómeme, „The Power of Now”. Aflată în fruntea clasamentelor, piesa a ajuns pe locul 14 în topul 50 Resident Advisor în 2012.

Blaj aLive 2014 se va desfășura între 7-8 iunie 2014, pe Câmpia Libertății. Festivalul este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay a lansat un nou single, "A Sky Full Of Stars" - AUDIO

Coldplay continuă promovarea noului album "Ghost Stories" prin lansarea single-ului "A Sky Full Of Stars". Cel de-al șaselea disc al...

Închide