Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Bilete VIP suplimentare și bilete Normal Circle la "Stelele Rockului Românesc"

Biletele pentru "Stelele Rockului Românesc" s-au suplimentat. Cei care doresc să ia parte la meet & greet au la dispozitie un nou contingent, limitat, de bilete VIP. Organizatorii au pus în vânzare, de asemenea, o nouă categorie de bilete – Normal Circle - la prețul de 20 lei.

Stelele Rockului Românesc

Datorită achiziționării rapide a biletelor pentru show-ul "Stelele Rockului Românesc", organizatorii au hotărât să suplimenteze categoria VIP, ce include accesul la concert și o sesiune de meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu. Publicul va avea, de asemenea, la dispoziție o nouă categorie de bilete - Normal Circle.

Pentru posesorii de bilete achiziționate la prețul de 50 de lei, se va configura o zonă Golden Circle. Aceștia au parte de încă o surpriză: vor putea participa la o tombolă ce are ca miză două invitații single la concertul Iron Maiden din Sofia (16 iunie 2014). Extragerea va avea loc pe 26 aprilie și va fi realizată pe baza părților detașabile ale biletelor de acces din această categorie.

Prețuri bilete la "Stelele Rockului Românesc" :

 • Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu
 • Categoria 2 (Golden Circle) – 50 lei – acces general
 • Normal Circle - 20 lei

"Stelele Rockului Românesc" este un eveniment aflat la prima ediție, ce își propune să readucă pe scenă nume sonore din industria muzicală de profil. Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, veți călători în timp cu "Trenul Fără Nas" și veți afla ce înseamnă „Destin”, o veți reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veți rupe „Lanțurile,” îi veți regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanța” și „Stan”, veți cunoaște „Viața de rocker” iar la final veți fi “Tari ca munții”. Gazda evenimentului va fi Cristi Hrubaru.

Line-up Stelele Rockului Românesc:

 • Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu (ex Iris),
 • Kempes (ex Cargo, Rezident Ex),
 • Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact),
 • Ovidiu Lipan Țăndărică (Pasărea Rock, Ex Phoenix),
 • Dan Iliescu (Timpuri Noi),
 • Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau 'gurita' (Krypton),
 • Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni)
 • Trooper

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera are un nou basist - Dima Scripnic l-a înlocuit pe Vikosh

Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența trupei. Basistul Victor Coshparmak (Vikosh) a fost înlocuit de Dima Scripnic.

Închide