Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Beyonce - "Pretty Hurts" - VIDEOCLIP

"Pretty Hurts", noul videoclip Beyonce, face parte din campania lansată de artistă, What Is Pretty, prin care dorește ca fanii să definească frumuseațea și să nu se mai lase influențați de imginile promovate de revistele de specialitate.

Beyonce - "Pretty Hurts"

Piesa este al patrulea single care promovează albumul "Beyonce", lansat în luna decembrie 2013 și este compusă de Beyonce în colaborare cu Sia Furler și Ammo. Discul a reușit să înregistreze vânzări record pe iTunes și deține încă titlul de "cel mai bine vândut material în prima săptămână de la lansare, din istoria platformei iTunes".

Artista a vândut peste 800.000 de copii în doar 3 zile fără a anunța măcar lansarea noului material. Fiecare piesă a albumului a venit însoțită de un preview al unui videoclip, acesta fiind un nou concept vizual promovat de Beyonce.

"Eu văd muzica. Este mai mult decât ceea ce aud. Când sunt conectată la ceva, imediat văd și povestea vizuală sau o serie de imagini care sunt legate de un sentiment sau o trăire, de o amintire din copilărie, gânduri despre viață, despre visele mele sau despre fanteziile mele. Toate sunt strâns legate de muzică. Cred că ăsta este unul dintre motivele pentru care am vrut să fac un album vizual. Am vrut ca oamenii să audă piesele și să vadă în același timp povestea din mintea mea. Viziunea pe care o am eu este ceea ce vreau ca oamenii să experimenteze", a explicat Beyonce la momentul lansării albumului.

Recent, Jay-Z și Beyonce au fost declarate de Billboard cele mai puternice personalități din industria muzicală. Pentru mai multe detalii puteți citi un articol anterior.

Beyoncé - "Pretty Hurts"

Citește mai multe despre Beyonce
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Oxygen prezintă XXXY, în luna mai la București

După Rac şi Kraak & Smaak, Oxygen a pregătit pentru luna mai un nou party, de data aceasta alături de...

Închide