Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Aylin ne pune zâmbetul pe buze - "Half of me" - VIDEOCLIP

"Half of Me" este propunerea lui Aylin si a trupei sale, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, multi prieteni și o bună dispoziție molipsitoare, tânăra artistă lansează un nou single, acompaniat de un videoclip hazliu și plin de culoare.
Aylin -

Aylin - "Half of Me" (secvență videoclip)

După un album pop-jazz și mai multe single-uri lansate, Aylin revine în atenția ascultătorilor cu o piesă produsa de Fonogram Studios și Hahaha Production. Muzica și versurile piesei “Half of me” sunt compuse de Lee Anna James si Elena Morosanu, iar aranjamentul este semnat de Alexandru Cotoi și Mihai Andrei.

Jovial este cuvântul ce descrie cel mai bine noul videoclip, în care apar o mare parte dintre prietenii artistei.

“A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atât eu cât și cei prezenți, după cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum să nu-ți pună zâmbetul pe buze. Noi ne uităm non-stop la el!" - Aylin

Aylin Cadîr s-a născut într-o familie de turci din Constanţa, România. La vârsta de 16 ani participă la un concurs de televiziune, care îi schimbă viaţa. În urma concursului s-a format trupa Pops, din care Aylin a făcut parte împreuna cu alte trei fete. În anul 2004 intră la facultatea de teatru a "Universităţii Hyperion", avându-i ca profesori pe Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu. În paralel, îşi formează o trupă formată din tineri instrumentişti de jazz cu care susţine concerte în cluburi de specialitate din Bucureşti şi din ţară.

Din dorinţa de a cânta piese proprii apare primul album, "Cloud", primul single fiind piesa cu acelaşi nume. Filmează videoclipuri la piesele "Cloud" şi "Chemistry", la fiecare din ele lucrând cu echipe de tineri cineaşti.

În prezent, Aylin susţine concerte alături de trupa ei, The Lucky Charms, cu care a început deja să lucreze pentru următorul album.

Aylin - “Half of me”

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Sarah Brightman în octombrie la Sala Palatului

Sarah Brightman, împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni, concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală....

Închide