Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Avril Lavigne prezintă un altfel de "gangnam style" - "Hello Kitty" - VIDEOCLIP

Avril Lavigne intră pe nișa fanilor asiatici. Noul videoclip "Hello Kitty" pare rupt din lumea colorată a anime-urilor, având o nuanță de "gangnam style". Ritmurile de dubstep sunt o influență nouă în muzica artistei, piesa aducând o schimbare majoră de sound.
Avril Lavigne -

Avril Lavigne - "Hello Kitty" (secvență videoclip)

Avril Lavigne este mai roz ca niciodată. Pentru a se încadra cât mai bine în contextul promovării unei piese compuse parcă pentru fanii asiatici, artista a lansat un videoclip în ton cu "gangnam style". Nu știm în ce măsură clipul se vrea a fi unul ironic, însă mișcările de dans, animatoarele și energia interpretării amintesc într-o oarecare măsură de hitul lui Psy. În cazul cântărețului de origine coreeană, însă, mesajul s-a vrut a fi unul zeflemitor la adresa unor stereotipuri. Avril Lavigne, pe de altă parte, pare să îmbrățișeze respectivele clișee.

"Hello Kitty" este extrasă de pe ultimul album al artistei, "Avril Lavigne", și este produsă de Martin Johnson. Melodia face notă discordantă în contextul nolui disc din dorința lui Avril, care și-a propus să înregistreze ceva complet diferit.

""Hello Kitty" a avut o tematică foarte interesantă. Am fost foarte entuziasmată de acest subiect. Nu am vrut să sune ca nimic din ceea ce am lansat înainte. Am vrut să fie peste anumite limite și până la urmă a trebuit să angajez un alt producător pentru a înregistra această piesă."

Avril Lavigne a lansat în noiembrie 2013 cel de-al cincilea album din carieră. De pe noul disc, ce poartă numele artistei, au fost lansate 3 single-uri: "Here's to Never Growing Up", "Rock N Roll" și duetul cu soțul său, Chad Kroeger. Cel mai bine cotat single a fost "Let Me Go", acesta urcând până pe poziția 37 în topul Billboard Adult Pop Songs.

Avril Lavigne - "Hello Kitty"

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Uriah Heep a dezvăluit tracklistul și data lansării noului album

Noul material Uriah Heep se numește "Outsider" și va fi lansat pe 6 iunie 2014 sub egida casei de discuri...

Închide