Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Ascultă noul album Yanni, "Inspirato" - AUDIO

Celebrul instrumentist și compozitor Yanni va lansa pe 29 aprilie cel de-al 17-lea album de studio, intitulat "Inspirato". Discul conține 13 piese, compuse de-a lungul carierei de 30 de ani dar reorchestrate, multe melodii neavând versuri sau partituri vocale în versiunile anterioare.

Yanni

Yanni îi are ca invitați pe Placido Domingo, Renee Fleming, Rolando Villazon, Katherine Jenkins, Vittorio Grigolo, Placido Domingo Jr., Lauren Jelencovich, Chloe Lowery sau Nathan Pacheco. Discul poate fi ascultat integral mai jos.

"Acest album este despre toate iubirile din viața mea. Nu vă pierdeți credința în umanitate și în capacitatea noastră de a depăși aproape orice obstacol. "Inspirato" vorbește și despre imaginație, creativitate, dragoste, bunătate, compasiune, integritate, părinți, țară, pace, unitate și credința în viitorul nostru... totul este posibil".

Yanni revine la București pentru a susține un nou concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 30 mai 2014. Supranumit magicianul sufletului, Yanni va crea o atmosferă afectuoasă și prin melodiile cu versuri ce îndeamnă profund la meditație. Nu puțini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă pe sine înșiși. Ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori este una sublimă.

Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiștilor săi virtuoși, aclamate frenetic de public pentru măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuții și energia debordantă a bateristului Charlie Adams. Biletele pentru concertul Yanii de la Sala Palatului au prețuri cuprinse între 145 lei și 285 lei în funcție de categorie.

Yanni - "Inspirato"

 

 

Tracklist "Inspirato":

 1. Renée Fleming - "I Genitori"
 2. Vittorio Grigòlo - "Come Un Sospiro"
 3. Plácido Domingo - "Ode Alla Grecia"
 4. Katherine Jenkins - "L’Ombra Dell’Angelo"
 5. Nathan Pacheco - "Amare Di Nuovo"
 6. Plácido Domingo & Renée Fleming - "Hasta El Último Momento"
 7. Plácido Domingo, Nathan Pacheco, Plácido Domingo Jr., Micaëla Oeste, Chloe Lowery - 'Riconoscimento"
 8. Russell Watson - "Incanto"
 9. Plácido Domingo Jr. - "Il Primo Tocco"
 10. Lauren Jelencovich - "Usignolo"
 11. Rolando Villazón - "La Prima Luce"
 12. Pretty Yende – "Ode À L’Humanité"
 13. Katherine Jenkins & Nathan Pacheco - "Nello Specchio"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Yanni
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lily Allen s-a întors la dulcele stil sarcastic - "Sheezus" - VIDEOCLIP

Lily Allen a revenit la stilul sarcastic ce a i-a oferit o poziționare distinctă în muzica pop. "Sheezus" are abordarea...

Închide