Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Asaf Avidan, distins cu 5 nominalizări la World Music Awards

Asaf Avidan, artistul care prin stilul unic și inflexiunile vocale a cucerit industria muzicală, a fost distins cu 5 nominalizări la World Music Awards, gală care celebrează valorile muzicii internaționale. Solistul va sosi în premieră vara aceasta în România pentru a susține un concert acustic în cadrul WonderDay. Evenimentul se va desfășura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.
Asaf Avidan

Asaf Avidan (foto: Dudi Hasson)

Interpret al unor hituri aclamate la nivel internațional, Asaf Avidan este în acest an nominalizat la World Music Awards alături de artiști precum André Rieu, David Bowie, John Legend, Paul McCartney, Robbie Williams sau Sting la categoriile: „Cel Mai Bun Artist”, „Cel Mai Bun Concert Live”, „Cel Mai Bun Entertainer”, „Cea Mai Buna Piesa (varianta Remix)” si „Cel Mai Bun Videoclip (varianta Remix)”.

Câștigătorii World Music Awards  vor fi anunțați pe data de 25 mai în cadrul unei ceremonii fastuoase ce va avea loc la Monaco. Cu o tradiție de peste 25 de ani, premiile  World Music onorează cei mai valoroși artiști ai fiecărui continent și cele mai bine vândute albume ale anului. Premiile sunt acordate pe baza numărului de materiale vândute la nivel internațional și prin votul publicului la fiecare categorie. Trofeele oferite în cadrul ceremoniei înfățișeaza Artistul și Lumea și sunt produse de aceeași firmă care realizează statuetele pentru Oscar.

Asaf Avidan - "One day / Reckoning Song" (Wankelmut Remix)

Organizat și povestit de Amphitrion, WonderDay este o premieră pentru România, o poveste, o experiență, un vis feeric transformat în realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alături de Asaf Avidan și Noora Noor, în cadrul evenimentului vor sosi artiști în premieră în România, producții artistice originale, toate acestea fiind plasate într-un spațiu autentic de poveste. Publicul bucureștean și nu numai va avea ocazia să traiască o experiență unică ce va cuprinde întreg domeniul Mogoșoaia, dar și pe fiecare spectator în parte. Spectatorii vor fi purtați pe un tărâm fabulos, al poveștii și al magiei, într-un melanj al artelor frumoase și al aventurilor multi-senzoriale.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile la următoarele categorii de preț:

  • Regular: 129 lei în perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei în perioada 7 mai – 7 iunie și 149 lei în perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei în ziua evenimentului si la intrare, în limita biletelor disponibile

Mai multe confirmări și noutăți din cadrul programului evenimentului urmează a fi anunțate în perioada următoare.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Asaf Avidan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Imagine Dragons a început înregistrările pentru un nou album

După o pauză de doi ani de la apariția albumului de debut, Imagine Dragons începe înregistrările pentru cel de-al doilea...

Închide