Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Andreea Bănică feat. Shift - "Rupem boxele" - VIDEOCLIP

Andreea Bănică a lansat alături de Shift videoclipul noului single "Rupem boxele". Ritmul energizant al piesei pune în mișcare o petrecere de proporții, în vreme ce Andreea Bănică atrage toate privirile prin ținute provocatoare.
Andreea Bănică feat. Shift -

Andreea Bănică feat. Shift - "Rupem Boxele" (secvență videoclip)

Videoclipul "Rupem boxele", regizat de către Marius Olteanu, a fost filmat în fosta casa Big Brother și îi prezintă pe cei 2 artiști, Andreea Bănică și Shift, alături de personaje colorate și pline de energie. Ritmurile explozive ale piesei cuceresc pe oricine, inclusiv pompierul venit să răcorească atmosfera alăturându-se în cele din urmă petrecerii.

Andreea Bănică a ales pentru acest videoclip o ținută vestimentară inedită, din care nu lipsește o pereche de pantofi cu tocuri realizate din boxe. Pentru look-ul sexy din "Rupem boxele", artista a colaborat cu Maria Călinescu și Cristina Diaconu. Ținuta abordată se potrivește cu ritmurile antrenante ale single-ului compus de către Laurențiu Duță și Gabriel Huiban. Vocea caldă a Andreei completează partea de rap a lui Shift și îi conferă piesei un aspect urban.

Fie că este vorba despre hiturile “Love In Brasil”, “Samba”, “Could U” “În lipsa ta” sau despre concertele sale extravagante, Andreea Bănică oferă publicului prin fiecare nou single o altfel de experiență muzicală, ce implică multă muncă și atenție la detalii. În urmă cu câteva luni, Andreea a primit Discul de Aur pentru cele peste 15.000 de unități vândute în magazinul digital iTunes.

Shift a surprins publicul încă de la primele apariții pe scena muzicală românească, cu piese reușite și colaborări interesante. Recent, artistul a lansat un featuring cu Vizi Imre pentru piesa “După ani și ani”, colaborând de asemenea cu Marius Moga pentru hitul “Sus pe toc”.

Andreea Bănică feat. Shift - "Rupem boxele" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Andreea Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizări On Air Music Awards 2014. Nicu Alifantis, premiu pentru întreaga carieră

Nominalizările pentru gala On Air Music Awards 2014 au fost dezvăluite. O nouă categorie anunțată de organizatori este premiul pentru...

Închide