Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Alternosfera are un nou basist - Dima Scripnic l-a înlocuit pe Vikosh

Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența trupei. Basistul Victor Coshparmak (Vikosh) a fost înlocuit de Dima Scripnic.

Dima Scripnic / Vikosh

Alternosfera a făcut un anunț neașteptat. Victor Coshparmak, zis Vikosh, a fost înlocuit de Dima Scripnic. Fără explicații privind această schimbare de componență, trupa îi urează bun venit noului basist.

"Bine ai venit, Dima Scripnic!
Alternosfera anunță o schimbare în componență. Noul nostru basist este Dima Scripnic." - Alternosfera

Dima Scripnic sau Dimitri Scripnic a cântat în trupa Dusty Baron/Latecomer, proiect înființat de Eugen Kara și Cristofor Aldea-Teodorovici în Republica Moldova. Formația încorporează numeroase influențe în muzica sa: classică, jazz, funk, rock și disco. Pe lângă numeroasele releasuri digitale, proiectul a fost primit călduros de mulți ascultători, printre care și muzicologul Gilles Peterson (BBC Radio rezident), mereu un suporter fidel alături de Danilo Plessow (MCDE), Rainer Trueby (Trueby Trio).

Dusty Baron/Latecomer Live

De-a lungul anilor, Alternosfera a trecut prin multe modificări de componență, singurii membri neschimbați de la formarea trupei fiind Marcel Bostan și Marin Nicoară. Recent, trupa a împlinit 15 ani de la prima repetiție, eveniment sărbătorit printr-un concert în Colectiv.

Trupa pregătește momentan lansarea unui nou album, cu un nou concept. Într-un interviu acordat InfoMusic, solistul Marcel Bostan a dezvăluit că au intervenit anumite modificări în programul formației, care i-au determinat să renunțe la ideea combinării dintre muzică și video pentru a lansa în schimb un album integru.

După “Epizodia” am spus că vrem să scoatem partea a treia care să fie un fel de combinație între muzică și video. Însă din cauza celor întâmplate vara și fiindcă ne-am abătut de la grafic am decis sa facem a treia parte ca un album integru. Cred că un nou album, un nou concept ne așteaptă în 2015, dar să vedem cum trece anul și să ducem la un final ceea ce avem de făcut acum.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete reduse cu 25% pentru concertul Corului Madrigal - "Lumina Învierii"

Luna sărbătorii Pascale aduce o afertă specială pentru cei care încă nu au intrat în posesia unui bilet pentru concertul...

Închide