Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - "Ceva se întâmplă cu noi" - VIDEOCLIP

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă au colaborat pentru noul single "Ceva se întâmplă cu noi". Muzica și versurile sunt semnate de Bobby Stoica (ex Voltaj) iar videoclipul a fost filmat în Brazilia, în regia lui Alexandra Sandu.

Publicat

pe

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - ”Ceva se întâmplă cu noi” (secvență videoclip)
Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - ”Ceva se întâmplă cu noi” (secvență videoclip)

Numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României”, Alexandra Ușurelu reușește să poarte ascultătorul într-o nouă dimensiune, cea a sufletului. Primul său videoclip a fost realizat pentru piesa “Doi Străini”, fiind filmat alături de actorul Dan Bordeianu. A urmat single-ul “Nopțile trec (doar visele rămân)”, o colaborare cu trupa Vunk. În același an, Alexandra a susținut concertul de deschidere al trupei Vunk de la Sala Polivalentă.

Piesa “Ceva se întâmplă cu noi” are o căldură aparte, ce readuce în fața publicului vocea inconfundabilă a unui maestru al muzicii folk: Mircea Vintilă.

"Am descoperit acest glas minunat al Alexandrei și mi-am dorit să stau de vorbă cu ea și cu Bobby Stoica, producătorul ei, în ideea unei colaborări pentru câteva spectacole. De aici s-a născut ideea de a cânta “Ceva se întâmplă cu noi” împreună. Totul s-a întâmplat foarte repede", declară Mircea Vintilă.

Alexandra a mărturisit că Mircea Vintilă este artistul cu a cărui muzică a copilărit.

"Toată muzica ce se asculta și cânta la mine acasă în copilărie, se leagă de acest domn și de cântecele sale. Ca și mine, cu siguranță sunt mulți dintre voi cărora li se luminează chipul când aud numele de Mircea Vintila, acest povestitor care “oxigeneaza sufletul."

Data de lansare a acestui single nu este întâmplătoare. Mesajul piesei “Ceva se întâmplă cu noi”  se potrivește foarte bine cu perioada sărbătorilor de Paște, versurile vorbind despre liniștea sufletului.

Alexandra Usurelu și Mircea Vintilă - "Ceva se întâmplă cu noi" - VIDEOCLIP

Trending