Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - "Ceva se întâmplă cu noi" - VIDEOCLIP

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă au colaborat pentru noul single "Ceva se întâmplă cu noi". Muzica și versurile sunt semnate de Bobby Stoica (ex Voltaj) iar videoclipul a fost filmat în Brazilia, în regia lui Alexandra Sandu.
Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - ”Ceva se întâmplă cu noi” (secvență videoclip)

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - ”Ceva se întâmplă cu noi” (secvență videoclip)

Numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României”, Alexandra Ușurelu reușește să poarte ascultătorul într-o nouă dimensiune, cea a sufletului. Primul său videoclip a fost realizat pentru piesa “Doi Străini”, fiind filmat alături de actorul Dan Bordeianu. A urmat single-ul “Nopțile trec (doar visele rămân)”, o colaborare cu trupa Vunk. În același an, Alexandra a susținut concertul de deschidere al trupei Vunk de la Sala Polivalentă.

Piesa “Ceva se întâmplă cu noi” are o căldură aparte, ce readuce în fața publicului vocea inconfundabilă a unui maestru al muzicii folk: Mircea Vintilă.

"Am descoperit acest glas minunat al Alexandrei și mi-am dorit să stau de vorbă cu ea și cu Bobby Stoica, producătorul ei, în ideea unei colaborări pentru câteva spectacole. De aici s-a născut ideea de a cânta “Ceva se întâmplă cu noi” împreună. Totul s-a întâmplat foarte repede", declară Mircea Vintilă.

Alexandra a mărturisit că Mircea Vintilă este artistul cu a cărui muzică a copilărit.

"Toată muzica ce se asculta și cânta la mine acasă în copilărie, se leagă de acest domn și de cântecele sale. Ca și mine, cu siguranță sunt mulți dintre voi cărora li se luminează chipul când aud numele de Mircea Vintila, acest povestitor care “oxigeneaza sufletul."

Data de lansare a acestui single nu este întâmplătoare. Mesajul piesei “Ceva se întâmplă cu noi”  se potrivește foarte bine cu perioada sărbătorilor de Paște, versurile vorbind despre liniștea sufletului.

Alexandra Usurelu și Mircea Vintilă - "Ceva se întâmplă cu noi" - VIDEOCLIP

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandra UșureluMircea Vintilă
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper și Cristian Hrubaru au lansat piesa "Două Roți" - AUDIO

Formația Trooper a lansat o nouă melodie, intitulată "Două Roți". Piesa a fost compusă de Aurelian Dinca în decembrie 2013...

Închide