Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Alexandra Stan a filmat un nou videoclip în Los Angeles - VEZI POZE

Alexandra Stan a pregătit o supriză pentru fanii săi. Artista a filmat recent un nou videoclip împreună cu o echipă de producție renumită din SUA. Numele piesei promovate nu a fost încă dezvăluit oficial, însă un posibil titlu al melodiei este "Thanks For Leaving".
Alexandra Stan

Alexandra Stan

Alexandra Stan este pregătită să revină în atenția industriei muzicale. Cel mai nou videoclip al său a fost filmat în Los Angeles și în deșertul californian. Artista va lansa în curând o nouă piesă, care vorbește despre ea și experiența ei de viață. Deși titlul melodiei nu a fost comunicat oficial, pe pagina de Facebook a artistei apar informații care ar indica faptul că piesa se numește "Thanks For Leaving".

Alexandra Stan și echipa sa au filmat pentru acest videoclip în numeroase locații din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzita a fost una specială, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai puțin de 11 ținute, care vor da o imagine aparte videoclipului. Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producție renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, câștigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

Poze de la filmarea noului videoclip Alexandra Stan

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alexandra Stan a început să lucreze la o serie de piese noi. Aceasta a petrecut o săptămână, în octombrie anul trecut, în tabăra Fonocamp din Azuga, unde a compus alături de artiști români și internaționali. Apoi, s-a dus în Los Angeles pentru o sesiune specială cu producători și compozitori de renume. Artista i-a cucerit pe americani, punând bazele unei colaborări inedite pentru lansarea unor hituri care să cucerească în 2014 topurile internaționale. Ultima piesă lansată de Alexandra Stan este "Baby, It’s Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct, formată din doi artiști americani și unul german: Addis aka Raptile, Lionezz și Viper. Melodia a apărut în vara anului trecut și se bucură de un videoclip filmat în Marabella, Spania.

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele. Aceasta a susținut primul concert de la incident chiar în Noaptea de Revelion, la Sibiu, iar în materialul video "Highlights Ep1" sunt prezentate imagini din timpul spectacolului.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iyeoka vine în România împreună cu fiica sa, ce o însoțește în turneu

Aflată în turneul de promovare a noului sau album, ”Say Yes”, Iyeoka va susține două concerte în România: pe 12...

Închide