Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alexandra Stan - "Thanks For Leaving" - VIDEOCLIP

După o perioadă de suspans întreținută prin diverse teasere, Alexandra Stan a dezvăluit videoclipul noului single "Thanks For Leaving". Clipul este produs de Alex Cotoi și Sebastian Jacome și este regizat de Khaled Mokhtar.

Publicat

pe

Alexandra Stan - "Thanks For Leaving" (secvență videoclip)
Alexandra Stan - "Thanks For Leaving" (secvență videoclip)

Alexandra Stan se desprinde de trecut printr-o piesă cu un mesaj puternic - "Thanks For Leaving". Înainte de dezvăluirea videoclipului, fanii artistei au putut următi câteva teasere ce conturau scenariul ce se pregătea.Stilul dance, de club, cu care Alexandra Stan și-a obișnuit fanii este înlocuit de un gen pop-electro modern, transformarea fiind vizibilă și la nivel de imagine.

Alexandra Stan și echipa sa au filmat pentru acest videoclip în numeroase locații din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzita a fost una specială, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai puțin de 11 ținute, care vor da o imagine aparte videoclipului. Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producție renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, câștigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

Alexandra Stan a început să lucreze la o serie de piese noi. Aceasta a petrecut o săptămână, în octombrie anul trecut, în tabăra Fonocamp din Azuga, unde a compus alături de artiști români și internaționali. Apoi, s-a dus în Los Angeles pentru o sesiune specială cu producători și compozitori de renume. Artista i-a cucerit pe americani, punând bazele unei colaborări inedite pentru lansarea unor hituri care să cucerească în 2014 topurile internaționale. Ultima piesă lansată de Alexandra Stan este "Baby, It’s Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct, formată din doi artiști americani și unul german: Addis aka Raptile, Lionezz și Viper. Melodia a apărut în vara anului trecut și se bucură de un videoclip filmat în Marabella, Spania.

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele.

Alexandra Stan - "Thanks For Leaving" - VIDEOCLIP

Trending