Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Alexandra Stan - "Thanks For Leaving EP.1 - Rebirth of a Passenger" - VIDEOCLIP

Alexandra Stan a dezvăluit videoclipul noului single "Thanks For Leaving EP.1 - Rebirth of a Passenger". Cu un scenariu rupt parcă dintr-o piesă de teatru, tânăra artistă dansează pe coregrafia lui Emil Rengle, prezentând un stil muzical diferit și un mesaj profund. Clipul este doar primul episod al unui scurtmetraj ce va fi prezentat integral în curând.
Alexandra Stan -

Alexandra Stan - "Thanks for Leaving" (secvență videoclip)

Alexandra Stan se desprinde de trecut printr-o piesă cu un mesaj puternic: "Each night, when I go to sleep, I die. And the next morning, when I wake up, I am reborn". Versurile și dramatismul videoclipului "Thanks For Leaving EP.1 - Rebirth of a Passenger" introduc ascultătorul într-un prim episod al renașterii artistei. Stilul dance, de club, cu care Alexandra Stan și-a obișnuit fanii, este înlocuit de un gen pop-electro modern, transformarea fiind vizibilă și la nivel de imagine.

Alexandra Stan și echipa sa au filmat pentru acest videoclip în numeroase locații din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzita a fost una specială, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai puțin de 11 ținute, care vor da o imagine aparte videoclipului. Filmările au fost realizate în colaborare cu o echipă de producție renumită din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, câștigător al unui premiu YouTube Music Awards în 2013.

Alexandra Stan -"Thanks For Leaving EP.1 - Rebirth of a Passenger"

Alexandra Stan a început să lucreze la o serie de piese noi. Aceasta a petrecut o săptămână, în octombrie anul trecut, în tabăra Fonocamp din Azuga, unde a compus alături de artiști români și internaționali. Apoi, s-a dus în Los Angeles pentru o sesiune specială cu producători și compozitori de renume. Artista i-a cucerit pe americani, punând bazele unei colaborări inedite pentru lansarea unor hituri care să cucerească în 2014 topurile internaționale. Ultima piesă lansată de Alexandra Stan este "Baby, It’s Ok", o colaborare cu trupa Follow Your Instinct, formată din doi artiști americani și unul german: Addis aka Raptile, Lionezz și Viper. Melodia a apărut în vara anului trecut și se bucură de un videoclip filmat în Marabella, Spania.

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Omul cu Șobolani a lansat un nou videoclip - "Pandora"

Omul cu Șobolani a deschis Cutia Pandorei. Gelozia, Lăcomia, Vanitatea și Cruzimea se regăsesc în tematica celui de-al 5-lea single...

Închide