Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Alessia feat. Pavel Stratan - "Vorbe letale" - VIDEOCLIP

Alessia și Pavel Stratan trăiesc o poveste de iubire cu "Vorbe letale" în videoclipul ce marchează prima colaborare dintre cei 2 artiști.
Alessia și Pavel Stratan - ”Vorbe Letale” (secvență videoclip)

Alessia și Pavel Stratan - ”Vorbe Letale” (secvență videoclip)

Filmat în regia lui Alin Surdu, clipul "Vorbe letale" prezintă o poveste de dragoste dificilă, în care personajele principale sunt Alessia și Pavel Stratan. Surprinși în ipostaza îndrăgostiților care, deși se iubesc sunt într-o permanentă contradicție și luptă, aceștia au drept arme de seducție “vorbe letale”.

“Îl admir pe Pavel de mult timp, i-am urmărit activitatea muzicală și m-am bucurat foarte mult când am primit propunerea de a colabora. Îmi place mesajul transmis de piesă, îmi place și povestea clipului: deși noi ne certam pe tot parcursul lui, la final dragostea învinge și ne împăcăm”, a spus Alessia.

"Vorbe letale" este cel de-al treilea single cu versuri în limba romana pentru Alessia, după “Plouă” și “Hacker de sentimente” și primul featuring. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei “Leagănă barca” și cu Jorge, pentru piesa “Geamantan”.

“Clipul scoate în evidență acele momente tensionate dintr-o relație. Mulțumesc regizorului, dansatoarelor și tuturor celor care au lucrat la acest proiect, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor. Sper că după ce veți viziona acest clip, veți fi la fel de încântați ca mine. Acum aștept și părerile altora, că e ușor să-ți lauzi propria căciulă!”, a completat Pavel.

Single-ul "Vorbe letale" a fost produs de Bros Project, împreună cu Alessia și Pavel Stratan, fiind o coproducție Red Clover Media și Cat Music.

Alessia feat. Pavel Stratan - "Vorbe letale" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre AlessiaPavel Stratan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Linkin Park se numește "The Hunting Party" - VEZI ARTWORK

Noul disc Linkin Park se numește "The Hunting Party" și va fi lansat pe 17 iunie 2014 sub egida Warner...

Închide