Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alessia și Pavel Stratan au filmat videoclipul "Vorbe letale" - POZE

Alessia și Pavel Stratan au colaborat pentru cel mai recent single, "Vorbe letale". Vezi în articol poze de la filmarea videoclipului.

Publicat

pe

Pavel Stratan și Alessia la filmările videoclipului ”Vorbe Letale”
Pavel Stratan și Alessia la filmările videoclipului ”Vorbe Letale”

Noul videoclip "Vorbe letale" este o producție Red Clover Media în regia lui Alin Surdu. De styling s-a ocupat Amir Dobos, de make up Ana Mironescu, iar de hairstyle Gabriela Buica,

"Am avut lângă mine o echipă de profesioniști care s-a ocupat ca totul să iasă foarte bine. Cu ei și cu Pavel alături nici nu am simțit când au trecut orele de filmare" - Alessia.

După cum poate fi dedus și din titlul piesei, Alessia și Pavel joacă rolul îndrăgostiților, care au ca arme de seducție vorbele. Cei doi trăiesc în videoclip o poveste de iubire dificilă, plină de certuri, reproșuri, dar și gesturi drăgăstoase și împăcări pasionale. Alessia îi reproșează lui Pavel că este “mincinos de meserie”, că a știut să o mintă frumos, iar Pavel încearcă să o convingă de sentimentele lui, asigurând-o că totul o să fie bine și relatia o să funcționeze.

"La filmări totul a fost super, echipa, atmosfera, dispoziția, iar asta se va vedea în videoclip. Mi-ar fi plăcut ca scena cu “patul” să fi fost mai lungă și să mai fi renunțat la haine, că doar era destul de cald. Sper ca la urmatorul videoclip, la astfel de scene, să fiu eu regizorul, că doar de asta am făcut facultate de actorie si regie, nu? Până atunci însă mă mulțumesc cu ceea ce este și abia aștept să văd clipul. Țin să le mulțumesc, încă o dată Alessiei, care este o dulce și o profesionistă în tot ce face, dansatoarelor, care au umplut locul cu frumusețe, și întregii echipe!" - Pavel Stratan.

Finalul poveștii de iubire dintre Alessia și Pavel va fi prezentat în videoclipul piesei "Vorbe letale", programat pentru lansare luna aceasta.

Poze de la filmarea videoclipului "Vorbe letale"

  • Poze filmări ”Vorbe letale”

  • Poze filmări ”Vorbe letale”

  • Poze filmări ”Vorbe letale”

  • Poze filmări ”Vorbe letale”

  • Poze filmări ”Vorbe letale”

Comentează

Trending