Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Voltaj a lansat videoclipul "Meci de box"

Voltaj a lansat un nou videoclip, intitulat "Meci de box", care poate fi urmărit mai jos. Piesa dă titlul concertului pe care trupa îl va susține la Sala Polivalentă din București pe 20 martie.

Publicat

pe

poze din timpul filmărilor noului clip Voltaj - "Meci de box"
poze din timpul filmărilor noului clip Voltaj - "Meci de box"

Clipul este regizat de Dan Petcan, care i-a pus pe membrii formației în ipostaze cât mai amuzante. Întreg scenariul clipului prezintă acțiuni și personaje haioase și neașteptate iar filmările au durat 2 zile. Melodia abordează conflictele care apar într-un cuplu, fie că este vorba de iubiri de o lună sau de o viață. Acele momente intense, care ulterior ne amuză alterează relația. Uneori motivele de ceartă sunt echilibrate de motivele de împăcare, iar alteori certurile distrug iubirea și cuplul.

Concertul de la Sala Polivalentă, în cadrul căruia formația va interpreta multe dintre piesele îndrăgite de public ca avea și invitați surpriză, pe care îi veți putea vedea cumpărând bilete la concert. Prețurile acestora variază între 50 și 120 de lei, în funcție de distanța locurilor față de scenă. Voltaj promite un show cu scene mobile, lasere și multe efecte pirotehnice.

Precedentul single Voltaj a fost lansat în octombrie 2013. Intitulată “Ultima secundă“, piesa a fost un cover după cântecul “Mengkel nama ahu” (într-o zi voi zâmbi) al artistului Tongam Sirait din Sumatra.

Voltaj - "Meci de box"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 20 martie 2014

Voltaj

Loc
Sala Polivalentă

Trending