Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Voltaj aduce în premieră în România motoarele inteligente

Voltaj pregătește pentru fanii trupei un show exploziv. În cadrul concertului "Meci de Box" de la Sala Polivalentă, formația va aduce pentru prima oară în România motoarele inteligente, folosite și de Rammstein în concerte.

Voltaj

Pentru a oferi publicului un concerte de nuitat, un show în care luminile de scenă și efectele speciale sunt perfect sincronizate, Voltaj va aduce la București motoarele inteligente. Folosite chiar și de Rammstein în concertele sale, motoarele inteligente există doar în dublu exemplar în Europa, urmând a fi aduse de Voltaj direct din Olanda. Trupa pregătește, de asemenea și alte surprize: scene mobile, lasere și pirotehnie, invitați de marcă.

Concertul "Meci de box", ce va avea loc la Sala Polivalentă pe 20 martie, vorbește, într-o notă optimistă, despre tumultul vieții de cuplu în care se poate regăsi oricine și despre momentele care ne readuc zâmbetul pe buze. Prețurile biletelor pentru acest concert variază între 50 și 120 de lei, în funcție de distanța locurilor față de scenă.

Recent, trupa Voltaj a lansat videoclipul "Meci de box". Clipul regizat de Dan Petcan i-a pus pe membrii formației în ipostaze amuzante. Întreg scenariul clipului prezintă acțiuni și personaje haioase și neașteptate, pentru construirea poveștii filmările desfășurându-se pe parcursul a 2 zile. Melodia abordează conflictele care apar într-un cuplu, fie că este vorba de iubiri de o lună sau de o viață. Acele momente intense, care ulterior ne amuză alterează relația. Uneori motivele de ceartă sunt echilibrate de motivele de împăcare, iar alteori certurile distrug .

Voltaj - "Meci de box"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Voltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pasărea Rock a lansat "Praznic năprasnic" - VIDEOCLIP

Pasărea Rock a lansat videoclipul primei piese a trupei, "Praznic năprasnic". Producătorul clipului este Valentino Rudolf, de regie şi de...

Închide