Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României NU va mai continua cu un nou sezon

Emisiunea Vocea României nu va mai reveni din toamnă pe micile ecrane. După 3 sezoane, concursul este înlocuit de Voice Kids, un show care va respecta formatul original al emisiunii Vocea României, dar care va promova artiști cu vârste mai fragede.

Publicat

pe

Vocea României

Vocea României, emisiunea difuzată de Pro TV în perioada 2011 - 2013, nu va mai continua cu un nou sezon. Conform Luciei Antal, director de marketing Pro TV SA, emisiunea va fi înlocuită din toamnă cu o nouă versiune a show-ului, Voice Kids. Anunțul a fost făcut într-un articol publicat pe Pagina de Media.

Ulterior, pe pagina emisiunii au apărut noi informații. Astfel, criteriile de selecție și regulile concursului vor fi păstrate, singurul lucru schimbat fiind vârsta participanților. Componența viitorului juriu nu este încă cunoscută (nu se vorbește de vreo schimbare, dar Horia Brenciu va lipsi cu siguranță). Juriul a fost constant în ultimii 3 ani: Horia Brenciu, Smiley, Loredana și Marius Moga. Ștefan Stan, Julie Mayaya și Mihai Chițu sunt câștigătorii celor trei sezoane Vocea României.

Citește și: Horia Brenciu a plecat de la ProTV la Antena 1

Show-ul va intra în concurență cu emisiuni precum Next Star, prezentată de Dan Negru pe Antena 1, Junior Chef, o emisiune culinară cu copii, și KidSing, un show nou ce va fi difuzat în curând de Kanal D.

Ultimul sezon Vocea României s-a încheiat pe 26 decembrie 2013. Câștigătorul ediției a fost Mihai Chițu, concurent în echipa lui Horia Brenciu. Preferat de public în trei ediții live, acesta s-a impus în fața finaliștilor din celelalte echipe: Adrian Nour (echipa Smiley), Marius Marin (echipa Loredanei) și Sânziana (echipa Moga). Mihai Chițu a câștigat premiul în valoare de 100.000 de euro.

"Am venit la fiecare preselecție a acestui show, de la primul sezon. Am plecat acasă la primul, am plecat acasă și la al doilea. Pe al treilea l-am câștigat. Vă mulțumesc din suflet și din inimă că ați avut răbdare cu noi toți de aici. Câteodată am fost mai stângaci, câteodată am făcut ce ne-ați cerut. Mulțumesc Vocea României, mulțumesc tuturor celor care m-au votat și ne-au votat. Înseamnă că ați stat în fața televizoarelor și v-a plăcut ceea ce-ați văzut și vă mulțumesc din suflet și din inimă pentru aceste momente. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă! Vă mulțumesc din suflet!", declara Mihai Chițu în postura de câștigător.

Trending