Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

VIDEOCLIP: Shakira - "Empire", iubire și spirit neîmblânzit

În imperiul Shakirei iubirea nu se poate manifesta decât în libertate. Deciziile se iau în acord cu trăirea interioară, întreg scenariul din noul videoclip "Empire" sugerând că pentru artista columbiană dragostea nu poate fi consumată în orice condiții. Căsătoria este o alegere ce trebuie făcută la momentul potrivit: "I wanna' be yours when I wanna' be yours".
Shakira -

Shakira - "Empire" (secvență videoclip)

Iubirea, în concepția Shakirei, are un spirit neîmblânzit, nesubordonat regulilor impuse adeseori de oameni. O relație evoluează de la sine, nimic nu trebuie forțat de dragul rigorilor societății. Acesta pare a fi mesajul transmis de artista columbiană prin noul videoclip "Empire".

Îmbrăcată în rochie de mireasă, Shakira fuge din fața altarului, cadrele următoare surprinzând-o alergând pe o pajiște verde nesfârșită. Intensitatea trăirii versurilor este accentuată prin mișcări de dans corelate liniei melodice, refrenul fiind punctul culminant în care rochia de mireasă a Shakirei ajunge a fi în flăcări, o idee inspirată probabil de filmul "The Hunger Games".

Shakira - "Empire" (secvență videoclip)

Shakira - "Empire" (secvență videoclip)

Noul videoclip "Empire" este regizat de Darren Craig, Jonathan Craven și Jeff Nicholas. Clipul a fost filmat pe 8 martie, fiind promovat în avans de Shakira prin diverse teasere.

"Empire" este cel de-al doilea single extras de pe noul album "Shakira". Discul a fost lansat pe piață pe 21 martie, sub egida casei de discuri RCA Records. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke.

"Shakira" este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că albumul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.

Shakira - "Empire" (Videoclip)

Citește mai multe despre Shakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Sud Est a filmat videoclipul piesei "Emoții" - POZE

3 Sud Est a filmat videoclipul noului single "Emoții" alături de Andreea Bănică și Elena Gheorghe. Vezi poze de la...

Închide