Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

VIDEOCLIP: 3 Sud Est - "Emoții" ce deschid un nou capitol al trupei

3 Sud Est a lansat videoclipul "Emoții", ce promovează primul single al trupei de după o pauză de aproape 7 ani. Deschiderea unui nou capitol al formației a avut loc într-un cadru intim, filmările clipului desfășurându-se la Sala Studio a Teatrului Național Ion Luca Caragiale.

3SE - "Emoții" (secvență videoclip)

Clipul regizat de Slava Sîrbu pentru piesa "Emoții" îi aduce pe membrii trupei într-o decor de concert, pe scena Sălii Studio a Teatrului Național Ion Luca Caragiale. La filmări au participat și o parte dintre fanii formației, ce vor putea fi văzuți în clip aplaudându-i pe Laurențiu, Mihai și Viorel.

Surpriza videoclipului este prezența colegelor Andreea Bănică și Elena Gheorghe, de data aceasta în rolul de backing vocal. Trupa 3 Sud Est este acompaniată, de asemenea, de un band live, care îi va însoți de acum înainte și în concerte.

"Este un clip care pune în valoare noua imagine 3 Sud Est alături de instrumentiști. Aceasta este și noua formulă de scenă 3se. Mulțumesc Elenei Gheorghe și Andreei Bănică pentru prezența în videoclipul nostru, precum și lui Slava Sirbu, cel care și-a făcut pe deplin treaba ca regizor" - Laurențiu Duță

LaurențiuMihai și Viorel sunt implicați și în diverse proiecte personale, iar reluarea activității de grup va respecta planurile fiecăruia în parte. Ei au dorit să cunoască reacția publicului, oferind o melodie în plină audiție -  "Emoții". Compoziția, ce sună diferit față de repertoriul consacrat, le-a oferit prilejul să măsoare entuziasmul vechilor fani.

3 Sud Est a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

3 Sud Est - "Emoții" (Videoclip)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jake Bugg a lansat un nou videoclip, "Messed Up Kids"

Jake Bugg pregătește lansarea unui EP ce va include o piesă de pe albumul "Shangri La" și 3 melodii noi:...

Închide