Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Uriah Heep a dezvăluit titlul celui de-al 24-lea album din carieră

Noul material Uriah Heep se numește "Outsider" și va fi lansat pe piață în iunie 2014 sub egida casei de discuri Frontiers Records. Acesta este primul disc înregistrat alături de noul basist Davey Rimmer.

Uriah Heep 2014

"Outsider" va fi primul album Uriah Heep lansat după moartea basistului Trevor Bolder. Muzicianul s-a stins din viață în mai 2013, după o îndelungată luptă cu cancerul. Avea 62 de ani și 21 de discuri lansate alături de colegii din Uriah Heep.

Noul basist al formației este Davey Rimmer, fost membru al trupei Zodiac Mindwarp. Acesta a participat la înregistrarea pieselor de pe cel de-al 24-lea album Uriah Heep, a cărui lansare a fost programată în iunie anul acesta.

"Am finalizat înregistrările pentru noul nostru album, produs de Mike Paxman - ultima notă a fost cântată. Suntem cu toții foarte entuziasmați de noile piese. A fost o aventură frumoasă până acum și va fi bine pentru fani să aibă muzică nouă pe care să o poată asculta ." - Mick Box 

Chiar dacă povestea Uriah Heep este una zbuciumată, cu multe schimbări în rândul vocaliștilor, basiștilor și bateriștilor, muzica trupei cucerește și astăzi publicul din întreaga lume, după 40 de ani de activitate. Formația este una dintre cele mai importante nume din heavy metalul progresiv din Marea Britanie. A fost înființată în 1969 de vocalistul David Byron și chitaristul Mick Box, componența reunind peste 30 de alte nume de-a lungul timpului.

Trupa Uriah Heep a concertat ultima oară la București în 2006. Concertul a avut loc la Sala Palatului și a fost deschis de Raza și IRIS. Formația ar fi trebuit să concerteze la București și în 2013, însă evenimentul a fost în cele din urmă anulat.

Video: URIAH HEEP în 2012 - Gypsy + Angels + July Morning

Citește mai multe despre Uriah Heep
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lindsey Stirling readuce dubstepul în compania viorii - "Beyond The Veil" - VIDEOCLIP

Lindsey Stirling, artista cunoscută pentru stilul său unic ce îmbină muzica clasică, dubstepul și dansul modern, a revenit în atenția...

Închide