Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

U2 și Pharrell, învinși la Oscar de magia Disney a filmului "Frozen"

Premiul Oscar pentru Cea mai bună piesă originală (Best Original Song) a mers anul acesta la o compoziție realizată special pentru filmul Disney "Frozen". Melodia "Let It Go" a devansat piese precum "Ordinary Love" de la U2 și "Happy" de la Pharrell Williams, considerate favoritele categoriei.

U2 și Pharrell Williams, surclasați la Gala Premiilor Oscar 2014 de soundtrack-ul filmului Disney ”Frozen”

Deși mulți îi considerau pe U2 și Pharrell Williams favoriții categoriei Cea mai bună piesă originală (Best Original Song), Premiul Oscar a mers la Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez pentru "Let It Go". Melodia compusă pentru filmul de animație "Frozen" este interpretată de actrița Idina Menzel, ce îi dă voce reginei Elsa. Piesa a primit review-uri foarte bune din partea criticilor, Entertainment Weekly considerând că single-ul are forța "unui imn al eliberării de constrângeri", în vreme ce The New York Daily News l-a numit "un tribut adus puterii femeilor de pretutindeni și nevoii de a renunța la orice frică interioară".

U2, cu piesa "Ordinary Love" de pe coloana sonoră a filmului biografic "Mandela: Long Walk To Freedom", nu a reușit să-i impresioneze pe membrii Academiei. Deși se spune că cei care au câștigat la Globurile de Aur au șanse mari să înscrie și la Oscar, întotdeauna există și excepții de la regulă. În orice caz, U2 are în față un an plin din punct de vedere muzical, trupa pregătind lansarea unui nou album. Finalizarea și promovarea discului îi va menține pe membrii trupei suficient de ocupați astfel încât să uite de această înfrângere.

Cât despre Pharrell Williams, el este cu siguranță "fericit". Deși piesa "Happy" nu a luat un premiu Oscar, vânzările merg excelent. Single-ul s-a vândut în peste un milion de exemplare în UK, debutând totodată pe primul loc în Billboard Hot 100 și în topurile altor 15 țări. În plus, artistul a lansat astăzi noul său album, "GIRL", ce include colaborări cu  Daft Punk, Miley Cyrus, Justin Timberlake și Alicia Keys.

Idina Menzel - "Let it Go" (Live la Premiile Oscar 2014)

Citește mai multe despre Pharrell WilliamsU2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billy Idol susține 2 concerte la București și Cluj

Billy Idol revine în România pentru a susține 2 concerte. Primul va avea loc pe 29 iunie, la Arenele Romane...

Închide